99 gedachten over “Reacties

 1. Een gemis als je er niet bij bent! Een genot als je fietsend mensen ontmoet! Een must als je meedoet aan Alpe d’Huzes of  Pyreneeën Challenge! Laura een kanjer die je niet gauw zult vergeten!
  Chapeau! Wat een leuke site!

 2. Eindelijk is het dan zover en na 1996 bij ons voor het eerst op
  de fiets te zijn gestapt en van 1996 tot 2007 allerlei cyclo’s te hebben gewonnen, de laatste was die van Eddy Merckx. Hierna kon ik je bij Leontien van Moorsel onderbrengen weer een stapje hoger, ca. een half jaar en toen vond je het wel mooi genoeg in het dameswielren-wereldje.
  In 2006 was je bij de geboorte van de Alpe d’HuZes met 66 mensen en ging 6x naar boven en heb je dit 5 jaar gedaan. Sinds 2011 Ride4kids en nu weer een nieuwe episode met een eigen website. TOPPIE je clubcoach xxx.

 3. Wat een leuke reacties allemaal! En Laura verdient het. We kennen elkaar al wat jaartjes en kennen elkaars wel en wee een beetje. Laura wil mij dan laten praten met mijn spiegel, maar zo ver ben ik nog niet…..We gaan er een leuk weekend van maken Laura! Ik kijk er naar uit.

 4. Super gaaf Laura!
  De dagen, liefst weekenden in Trois Ponts zijn bijzonder.
  Bijzonder mooi gebied om te fietsen, prachtig!
  Bijzonder mooi om samen met ander Alpe d’HuZessers of Ride4Kidsers dit te doen.
  Bijzonder mooi om elkaar te ontmoeten, ervaringen en verhalen te delen.
  En super gaaf om dit met Laura te doen, een bijzonder mooi mens… <3

 5. Heb nu al zin in het eerste trainingsweekend! Altijd gezellig en altijd genoeg mensen van je eigen niveau om een lus mee te fietsen, zo leer je je eigen grenzen kennen en verleggen! Tot gauw lieve Laura!

 6. Gave site, Laura!
  En voor de AD6’ers: de lusjes rond Trois-Ponts zijn een ideale training in een schitterend gebied! Het fietsen daar was een topervaring voor mij.

  Succes en veel plezier allemaal,
  Yda

 7. Toppie Laura! je hebt jouw passie voor het fietsen aan reeds vele mensen weten over te dragen. Fietsen voor een goede doel is jou nieuwste passie (reeds 7 jaar). Met Ad6lusjes ga je nog meer mensen een plezier in fietsen leren te kennen. Suc6! en cu in the mountains.

 8. Een heel leuk initiatief Laura! Ik ga a.s. weekend mee fietsen in de Ardennen. Op vrijdag rijd ik vanuit Rotterdam die kant op en op zondagavond weer terug. Is er iemand die mee wil rijden? Is beter voor het milieu en hopelijk ook nog gezellig.

  Groet

  Bart

 9. Hoi Laura,
  Ik hoop aanstaande zaterdag ook aanwezig te zijn, heb er veel zin  in en heb al mijn moet verzameld om daar te gaan fietsen. Hoop jou daar te ontmoeten en veel van je te leren. Voor mijn is dit een nieuwe ervaring, ik fiets nog niet zo lang vanaf januari 13 dus geen ervaring met bergen en dalen. Alvast bedankt voor al de voorbereidingen en de tips. 

 10. Heb een geweldig weekend gehad. Dank voor dit geweldige initiatief Laura. Mooie routes, gevarieerd in zwaarte en steeds weer terug in het cafeetje om even bij te komen. Ik heb afgezien, maar enorm genoten. Zeker ook door de geweldige sfeer.
  Hartelijk dank!

  Bart

 11. 27 april 2013 – Beste Laura, ik heb je helaas niet persoonlijk ontmoet maar ik zag je druk in de weer vandaag. We hebben een topdag gehad en daar wilde ik je voor bedanken. Ik heb 2x lusje 6.1 gedaan en toen begaf mijn knie het. Morgen dus helaas niet meefietsen voor mij. Het dalen ging goed, dat viel me alles mee. Ik was onder de indruk hoe alles is georganiseerd. Je bent een topper. Ontzettend bedankt voor een mooie dag, ook natuurlijk voor iedereen om je heen die ons vandaag bijstonden. Annemarie en Milko

 12. Afgelopen weekend als wandelaar aanwezig geweest op het trainingsweekend in Trois Pont (manlief en vriend gaan fietsen in juni en ik ga wandelend de AD6 doen met een aantal lotsvriendinnen) Complimenten voor de organisatie. Zelfs ik, die in haar achtertuin zou kunnen verdwalen, kon zonder moeite de weg vinden van de verschillende parcoursen en heb, ondanks dat mijn knie mij het dalen niet in dank af nam, genoten op de zaterdag en zondag. Jullie enthousiasme was hartverwarmend:-)!!

 13. Beste
  Laura,

  Hartelijk bedankt voor
  de heerlijke en onvergetelijke twee dagen in de Ardennen
  J. Mooie routes in een heerlijk ontspannen en gezellige sfeer. Perfect geregeld en heb
  goed kunnen trainen. 
  Die klimkilometers zijn
  hard nodig.

  Echt super
  !

 14. Laura, namens geheel Team Bondgenoten wil ik je bedanken voor een super trainingsweekend in Trois Ponts. Ook je persoonlijke benadering bij Johan en Johp was heel bijzonder en heeft een diepe indruk achtergelaten. Wij hebben heel veel geleerd van je,  dank daarvoor je bent een bijzondere vrouw, ik zal dit weekend niet snel vergeten… Gert Boomert.

 15. Hoi Laura,

  Wat is dit een leuk evenement. Wij zijn nu 2 zondagen geweest en hebben beste uit onze trainingen gehaald die 2 dagen. Prachtige klimmetjes en heerlijke afdalingen is genieten. Je hebt een fantastisch parcours neer gezet. De terrasjes zijn wel verleidelijk als je telkens weer terug komt bij het vertrekpunt. Zeker met het mooie weer van afgelopen zondag. Wij kwamen dit keer niet voor de terrassen, maar om serieus te trainen, en dat is gelukt.
  Misschien is een weekend nog wel beter. Het op en neer rijden op één dag, na een flinke fietstraining, is best zwaar.
  Volgend jaar zijn we weer van de partij, met hopelijk een nieuwe uitdaging.

  Succes verder..

  J&R

  🙂

 16. Beste Laura,

  Ik heb afgelopen zaterdag genoten van de door jou samengestelde route, het was wel pittig maar voor mij goed te doen!!
  Alles was duidelijk uitgezet en goed te volgen!

  Groetjes,

  Jan

 17. Hey Laura, super weekend gehad! Bedankt voor de goede zorgen en een perfect uitgezette route. Was soms zwaar maar gelukkig hebben we het volbracht! Nu alleen nog die Alp bedwingen. Konden helaas niet meer even persoonlijk gedag zeggen dus dan maar zo 🙂
  Namens ons gehele team RKZ Let`s Beat It: Bedankt! Komen graag volgend jaar weer trainen in Trois Pont.

  Gr Piet van Oosten

 18. Lieve Laura,
  Wat een top weekend, wat een super organisatie, wat een super mensen en wat een super weer. Ik heb genoten van afgelopen weekend in de Ardennen en ben nu echt bevangen door het fietsvirus. Ben er heel graag nog eens bij. Jullie waren een leuk team met Mattie, Douwe en John.
  Dikke Kus,

 19. Hoi Laura,

  Ik vond het leuk om eens aan de klim training mee te doen.
  Het was voor het eerst in mijn AD6 carriere.

  Ik vond het mooi om te zien hoe mijn teammaten door jou geadviseerd en gemotiveerd werden.

  Zij hebben goed geluisterd en hebben de adviezen meteen in de praktijk gebracht.

 20. Dag Laura,
  Dank voor je morele support en advies! Ik was zo geschrokken van het eerste ritje! Maar na het wisselen van de tandwielen ging het beter. Maar toch bleef het een hele strijd. Maar dat ben ik gewend!! Wil je van mij ook de groeten doen aan Douwe. Mooi ritje gemaakt en een goed gesprek (als ik er nog lucht voor had!). Nogmaals dank en hartelijke groet. Johan Veenstra

 21. hoi Laura, bedankt voor jouw adviezen. Zeker voor Johan Veenstra (ik heb afgeluisterd en er wat mee gedaan)…
  ik heb veel geleerd van dit heerlijke parcours in de Ardenne. de hele entourage was bijzonder aangenaam!!
  nogmaals heel erg bedankt voor het vertrouwen wat ik nu heb gekregen voor mijn vereder missie..
  groetend Johp Krieg (slokdarmkanker) lid van team Bondgenoten 

 22. Hoi Laura,
  Met tien wielrenners waren we afgereisd naar Trois Ponts. Zaterdagochtend in twee groepjes opgeslitst. Een groepje dat meer tempo en kracht had en een beginnersgroepje. Wij kregen Rik als begeleider toegewezen. Rik heeft ons kennis laten maken met onze eerste echte klimervaringen in de Ardennen. Ook het advies bij de afdelingen waren heel nuttig. Dalen leer je echt door het vaak te doen. De leuke gesprekjes, het prachtige weer, het gezellige terras, alles klopte. Het was kei gezellig. Laura, hartstikke bedankt voor alles en bedank ook Rik namens de dames uit Brabant.

 23. Hallo Laura

   

  Wij willen je heel graag bedanken voor het feit dat je ons
  toch nog hebt willen ontvangen ondanks dat het weekend was
  “uitverkocht”.

  We hebben enorm goed kunnen trainen in een prachtige
  omgeving en leuke beklimmingen .

  Alle waardering hoe het was op en uitgezet en zoals het bij
  de Alpe D’Huzes hoort in een geweldig fijne sfeer.

  We zijn je erg dankbaar en hopen je op de berg nogmaals te
  ontmoeten.

   

  Met sportieve groeten,

   

  Ger en Dennie Ballering

 24. Helaas moest ik afhaken vanwege verkouden, en dat ben ik nog steeds. Wilde jullie niet aansteken. Zie hele leuke reakties. Laura is dan ook een kanjer, in alle opzichten. Ben nu zondag naar bijeenkomst van adoptiehonden geweest (Podenco’s) en heb daar ook genoten. Laura zei, dat het dan zo had moeten zijn….

  Ik weet niet Laura. Volgend jaar wil ik er toch graag bij zijn. 


 25. Hoi Laura.
  Ik wilde je bij deze nog even ontzettend bedanken voor het perfect
  georganiseerde weekend !
  Wij van team “DrontenBouw” hebben echt ontzettend genoten.
  Heerlijk gefietst en echt wel afgezien 😉
  2 van ons hadden nog nooit in de bergen gefietst dus dat was wel ff wennen,
  maar door jullie aanwijzingen ging het prima !
  Ook de daaltraining was super, je hebt Joanne en mij echt een angst doen
  overwinnen.
  Al met al was het een weekend om nooit te vergeten, afgezien maar vooral
  enorm genoten !!
  THANKS !

  Groeten Jeanet Bronsvoort

 26. Beste Laura,

  Afgelopen zaterdag 4 mei heb ik een fantastische dag mogen beleven in Trois-Ponts. Jij en je helpers hadden zes fantastische, maar ook loodzware lussen voor ons uitgezet, van in totaal 135 kilometer en met 3500 hoogtemeters. ’s Morgens om 8.30 stond en ik klaar bij de afgesproken supermarkt in dit dorp samen met nog meer fanatiekelingen. Na een korte uitleg over de lussen en de bewegwijzering met geel op de weg mocht je vertrekken. Samen met een man of 10 vertrokken we voor lus 6.1 (omschreven als minst zwaar). We moesten gelijk links af en ik schrok me de rambam. Ik keek de weg omhoog en dacht wat is dit steil (minst zwaar?). Toch had ik snel mijn ritme gevonden en reed ik op kop. Ik hoorde een hoop gehijg om mij heen en mijn hartslag loop ook richting de 170. Wat stil geen gehijg meer om mij heen, waar is iedereen dacht ik en toen ik om keek was er een flink gat achter mij. Bovenaan maar even op de rest gewacht en toen snel verder. Tijdens deze lus nog 1 beklimming en daarna weer terug naar Trois-Ponts (alle lussen eindigen hier). Lekker aan een bak koffie.  Snel weer verder nu lus 6.6 (iets zwaarder) en het gaat gelijk weer lekker omhoog een lange klim naar Wanne, daar weer naar beneden en weer een beklimming. Het blijkt al snel dat het de hele dag alleen maar klimmen en dalen gaat worden, zonder echt vlakke stukken. De wegen zijn wel slecht, veel gaten en grind op de weg. Hierdoor had ik wel moeite met dalen. Een paar keer begon mijn carbonframe te stuiteren, te schudden en zelfs 1 keer ging het helemaal mis en kon ik maar net voorkomen dat ik onderuit ging. Later veel rustiger gedaald. Vlak voordat we lus 6.6 hadden afgerond hebben we een fout gemaakt en zaten we opeens op lus 6.2 (zwaar). Maak niet uit doen we die toch gelijk erachter aan. Foute beslissing want in deze lus zaten de Stockeu (2,3 km klimmen tegen gemiddeld 9,9% en stukken 20%) en de Wanneranval (1,8 km klimmen tegen 9,1%). Wat een ongelofelijk zware bulten zijn dat. Het viel niet mee om het tempo er goed in te houden, af en toe trok ik te hard aan het stuur en was mijn voorwiel opeens van het asfalt af en dat is niet handig. Om 12.30 uur waren we terug in Trois-Ponts, lekker in het zonnetje even een tosti met gebakken ei eten en wat drinken. Helaas was het heel druk en duurde het heel lang. Rond 14 uur de voorraad met gelletjes, energyrepen en de drinkflessen weer gevuld met isotone drank. We waren klaar voor lus 6.3 de zwaarste. Dat hij zwaar was bleek al snel, over een smal landweggetje omhoog; uiteindelijk over een boerenerf vol koeiestront kwamen we uitgeput boven. Via Stavelot en 1,5 kilometer kinderkoppen (door elkaar geschud), stonden we na een afslag opeens weer voor die verschrikkelijke Stockeu. Ik kwam niet echt in het ritme en moest van de fiets, het was zo steil dat ik bij het opstappen niet eens in de klikpedalen kon komen, dus maar even een stukje lopen om bij een woning op een vlak stuk dit te doen. Weer op de fiets had ik niet eens tijd om even stil te staan bij het monument ter nagedachtenis aan Eddy Merkx. Daarna kwam de Wanneranval natuurlijk weer. Moe stapte ik af bij een auberge in Wanne. Het was al 16 uur en de benen waren al aardig vol gelopen, dus het besluit was snel genomen dat dit de laatste ronde was. Ongeveer 90 kilometer gefietst en 2500 hoogtemeters in de benen, dat is een mooi resultaat. Een mooie ervaring rijker en ik weet nu hoe ik er voor sta; 2 tot 3 keer Alpe d’huez moet kunnen!!!!!

 27. Hoi Laura,

  Super bedankt voor het organiseren van het weekend van 4 en 5 mei. Je had prachtig weer besteld 🙂 en nog prachtigere routes uitgezet die heel duidelijk aangegeven stonden.
  Ik had bijna geen klim ervaring en door jullie aanwijzingen heb ik aardig wat stappen gemaakt. Zeer leerzaam was de daaltraining. Dat ik met de sta-krachttraining op het zwaarste verzet naar boven kon fietsen verbaasde me enorm.

  Nogmaals super bedankt en wie weet tot volgend jaar!!!

  Gr

  Dennis

 28. Hoi Laura,
  Ook namens ons enorm bedankt voor het klim feestje wat we afgelopen weekend hebben mee mogen maken. Helaas konden we er niet bij zijn toen jij er ook was maar de pijlen staan nog steeds fantastisch op de weg aangegeven.We kijken uit naar een nieuwe clinic van je..
  Met vr gr Marc Richèl

 29. Beste Laura
  Alsnog   bedankt  voor het mooie en leerzaame  weekend van 4 en 5 mei Na  160 km   en 7 lusjes in 2 dagen   en ongeveer 4000 hoogtemeters verderBen ik mentaal en fysiek  zover  om op 6 juni   6x die  alpe te beklimmen/bedwingen
  Groetjes  Christiaan Oomen  en Frazer Vogels   van team Giro Breda:-)

 30. De lusjes van Laura, waar ze die steile k-hellingen vandaan weet te halen, geen idee. Heerlijk knallen en afzien. Graag nog een keer, en dan vooral ook de triple na afloop… 🙂
  x

 31. Hoi Laura,
  Wie niet waagt…wie niet wint dacht ik toen ik je spontaan benaderde om voor mij en 5 andere dames een klimclinic te organiseren. En wat ben ik daar blij om! Afgelopen weekend hebben wij 2 heerlijke dagen beleefd in het fantastische gebied rondom Trois Ponts. Wat een uitvinding die lusjes. Flink klimmen, hard dalen en schitterend uitzicht overal. We hebben veel geleerd, goed gezweet en veel gezelligheid met elkaar gehad. Laura, je bent echt een topper!!
  Hopelijk krijgen we je volgend jaar weer mee… :-):-)

 32. Hoi Laura,
  Dank je wel voor het ontzettend leuke en leerzame weekend in de Ardennen! Fantastisch dat je zonder aarzelen ons als groepje meiden prive les wilde geven: Goede tips, heldere uitleg, mooie uitgestippelde routes en leuke opdrachten.  Als klap op de vuurpijl allemaal de Cote d’Hezalles op komen, hadden wij van te voren niet gedacht! Met dank aan jou!

  Groetjes Marlon


 33. Beste Laura

  Zaterdag morgen was ik mooi op tijd rond 08:00 stond ik al beneden en Laura was er ook al 🙂 ik kon niet zo best slapen beetje gespannen voor wat de dag brengen zou. vind mezelf niet zo’n berggeit 🙂 Na een heldere uitleg over de routes die werkelijk fantastisch mooi zijn, weinig auto?s, schitterende natuur en uitzichten. Na het rijden van de eerste 3 lusjes hebben wij (ik en mijn vrouw als supporter) gezellig op het terras gezeten om ervaringen uit te wisselen over trainingen en vragen te stellen aan de deelnemers die al eerder de Alpe D?Huzes op waren geweest. Daarna de laatste 3 lusjes waarbij ik lusje 6.3 super mooi vond maar wel pittig na ruim 110 km in de benen, ik heb deze met het team twitter4live gefietst. De volgende dag hebben we genoten van luik bastenaken luik.
  Al met al een super geslaagd weekend, waarbij ik kan zeggen dat ik met meer ervaring op 5 juni aan mijn uitdaging kan beginnen.

  Laura bedankt, en alle gezellige mensen die ik ontmoet heb.
   
  Grt Gert van Nieuwenhuizen
  http://tyurl.org/ZlzXO2 

 34. Laura,
  Enorm bedankt voor de trainingen en je morele support afgelopen zondag 27 april 2014. Het heeft ons weer goed gedaan. Ook een woord van dank voor John, de mecanicien voor alle klusjes die ons weer verder hebben geholpen.
  Een mooie dag voor Team Bondgenoten!
  Nu weer op naar de Alpe D’Huez.
  Nogmaals grote dank!
  Mede namens team bondgenoten,
  Johan

 35. Hoi Laura, 
  Bedankt voor de mooi uitgezette routes, de goede afdalingsclinic en het mooie weer. We hebben het fijn gehad en lekker getraind. Erg goed om daar een weekendje te trainen. 
  Groetjes, Werner & Daniëlle

 36. Hallo laura,
  Geweldig, wat kan jij een energie overbrengen zeg!
  Bedankt voor de leerzame daal en klimtraining, vooral die laatste was een hele ervaring! Ik heb 3 lusjes gereden, ze waren prachtig,Ook al ben ik maar een dagje geweest  het was zeer de moeite waard! Bedankt:-)

 37. Vandaag hebben we met 2 man 6 lussen gereden en een genot dat het was. Prachtige lange beklimmingen afgewisseld met echte kuitenbijters! Voeg daarbij een perfecte organisatie, heerlijk weer en adembenemende vergezichten en je hebt twee mensen heel gelukkig gemaakt en weer een stapje dichter bij Alpe d’HuZes gebracht!
  Groetje, Team2TheMaxx

 38. Afgelopen zaterdag zijn we met een aantal teamleden van Team Pim & Co afgereisd naar de Ardennen. Voor onze teamkanjer Pim als (een van de) jongste deelnemer(s een eerste echte ervaring met het serieuzere klimwerk. Met een Belgische friet als beloning aan het eind ging ie als een speer!
  De saamhorigheid, de toplocatie, het samen werken aan één doel, het was weer het echte Alpe d’HuZesgevoel wat daar in de Ardennen boven kwam drijven.
  Dank jullie wel voor het organiseren van deze topdag! Wij gaan ons nog een maand lang voorbereiden en zien elkaar graag weer op 5 juni. Ook op een toplocatie..!:-)

 39. Net terug van een heerlijk weekend AD6 lusjes. Prima organisatie en sfeer. Met plezier gefietst en ook wat opgestoken van de klimtraining. Laura, hartelijk dank voor al je inspanningen en het goede weer 🙂

 40. Hey Laura,

  Bedankt voor de leerzame zon(dag). De teamleden met weinig klim en daal ervaring hebben veel opgestoken van je clinics! Gelukkig ook met onze onfortuinlijke daler gaat het goed 🙂

  Groeten van het Alpe d’HuZes team van brandweer Mijdrecht

 41. Hoi Laura,
  Bedankt voor het geweldige weekend in Trois Ponts!! Voor ons de eerste ervaring met klimmen. Het was behoorlijk afzien. Wij hebben veel geleerd van je clinics. Laura, nogmaals bedankt voor alles :-).
  Groeten Petra en Gea (pink ladies)

 42. Beste Laura,

  Net als vorig jaar heb ik dit jaar, dankzij jouw ondersteuning, weer goed kunnen trainen! Mooie routes en lekker klimmen.

  Mijn dochter Lori heeft veel opgestoken van de daaltraining die je hebt gegeven!

  Kei bedankt en tot ziens!

  Groet, Toine

 43. Hoi Laura,
  Ook dit jaar hebben we weer een heerlijk klimweekend gehad in de Ardennen met 8 meiden! Het was gezellig, leerzaam en soms ook slopend :-). Jouw krachttraining, daaltraining en tips onderweg zorgen ervoor dat wij zijn klaargestoomd voor de Dolomieten Marathon in juli.Veel dank wederom en tot snel,
  groetjes Marlon

 44. Afgelopen weekend 5 van de 6 lussen in Trois Pont gefietst.
  Bedankt voor de super organisatie!
  Dit heeft echt meerwaarde voor een optimale voorbereiding!

 45. Hallo Laura
  Wij hebben afgelopen wekend met ons team ( Team 073) bij jou een clinics gehad en ondanks het slechte weer hebben we enorm veel geleerd en genoten wat een enorme gave ervaring hebben wij bij jou opgedaan echt helemaal super. Alle 6 de lussen en de clinics gefietst
  Bedankt en graag tot de volgende keer ik (wij )willen nog veel meer van de leren ?

 46. Hey Laura,
  Afgelopen zaterdag, 25 april, met 6 man zeer leuke en leerzame clinic gehad van je. Ter voorbereiding op de Alpe d’HuZes. Prachtige omgeving en geweldig goed door jou uitgepijlde routes! De afsluiting van de dag met een Roquefort 10 was zo niet nog mooier en enorm gezellig.
  Dank voor de topdag!!
  Liefs van ons allen
  X Richard

 47. Hoi Laura,

  Vandaag 2 mei de lusjes gereden. Was een prima training voor de alpe d huzes. Routes waren afwisselend en perfect uitgezet. Ook een compliment aan john voor de uitstekende service betreffende de fietsen.

  Groeten Wilbert

 48. Hoi Laura,

  Ik wil je nogmaals bedanken voor een geweldig weekend. Vooral de zaterdag was super! Heb heel veel opgestoken van jouw daal- en klimtrainingen. Geeft veel zelfvertrouwen en nog meer fietsplezier

  Zeker voor herhaling vatbaar!

  Groetjes uit Zutphen
  Anton Jansen

 49. Lieve Laura,

  Heel erg bedankt voor het klimweekend en de klim-en daaltraining. Dankzij jouw goede tips en klimkrachttraining fietste ik nu wel zonder te stoppen de Stockeu en Thier de Coo op.
  Wij hebben heel erg genoten. Je betrokkenheid en enthousiasme waren heel erg aanstekelijk!
  Ook dank aan John voor alle tips over het afstellen van de fiets.

  Vanuit Asten, hartelijke groeten,
  Christa Alaert en Eric Douw van der Krap.

 50. Wat heb ik genoten van deze bijzondere training; de AD6 lusjes in de Ardennen. Goed voor je zelfvertrouwen en opbouw van spierkracht! Wat met geen pen te beschrijven is, is de sfeer en het enthousiasme van jou en de mensen om je heen! Een echte aanrader als je op een bijzondere wijze klim en daal techniek eigen wilt maken op de racefiets!

  Lieve groet van Emmie uit Zutphen

 51. Hoi Laura,

  Bedankt voor de daaltraining en de klimtraining op 25 en 26 april. En de ondersteuning van de fietsenmaker.
  Jeroen en Jeroen hebben genoten.
  Zaterdag hadden we 85 km met 2000 hm en de volgende dag nog 50 km met 1200 hm.

  Veel geleerd en genoten van de omgeving.
  Op 5 mei zijn we op herhaling geweest en op hemelvaartsdag gaan we weer met een deel van ons team daar fietsen.

  Kortom bedankt voor jouw enthousiasme, expertise en de pittige maar leuke routes.

  Groeten Jeroen Postma en Jeroen Mol uit Helmond

 52. Hoi Laura.
  Ik wil je nog bedanken voor de prachtige routes die je uitgezet hebt in de Ardennen.
  Mijn vrouw en ik hebben enorm genoten van de sfeer,
  de daaltraining en de hartelijkheid van jou en de technische man. Bedankt voor alle tips en ik ga vol goede moed de Alpe d’Huez beklimmen. Misschien tot ziens op de Alp.

 53. Hoi Laura,
  Na het zeer geslaagde trainingsweekend van 2 mei zijn we afgelopen weekend nog een keer terug geweest naar Trois-Ponts. Ook nu weer enorm genoten van de AD6 lusjes en vaak aan je gedacht.
  Enorm bedankt voor de leuke training in mei, het uitzetten van alle routes, maar vooral voor je enthousiasme en passie!

 54. Hoi Laura & friends,

  Na het trainingsweekend van 2 en 3 mei ben ik vol vertrouwen afgereisd naar de Alpe d’Huez. En ondanks dat ik in het weekend ‘slechts’ 3 mooie lussen heb gefietst en de klimkrachttraining heb gevolgd, ben ik 3x omhoog gefietst zonder veel problemen.
  Wat mij betreft zijn de clinics een must voor iedereen die nog weinig klimervaring heeft! Hoop dat jullie dit nog vele jaren kunnen doen.

  Groet,
  Eric

 55. in het weekend van 2 en 3 mei heeft ons groepje Alpe d’Huzes deelnemers meegedaan aan de clinic van Laura. Eerst de daaltraining en daarna de klimtraining. Vervolgens alles in praktijk gebracht met als apotheose de beklimming van de Rue de Hézalles. Met die rugzak aan ervaring en tips van Laura zijn we naar de Alpe afgereisd. …en wat heb ik 4 juni jl. een profijt gehad van de AD6 Lusjes. Ik kan een ieder deze clinic aanbevelen. Buiten dat het een geweldige omgeving is, is de training van Laura echt TOP !!. tot ziens, Anton, Zutphen

 56. Hoi Laura, heb drie keer de Alp bedwongen! Mede dankzij jouw super training in de Ardennen! Dank daarvoor! groet Emmie uit Zutphen

 57. Hallo Laura,

  mede dankzij jouw training heb ik afgelopen 4 juni 2x de Alp d’Huez “bedwongen”. 3de keer wilde ik wel maar het werd rond de 40gr. en dat vond ik niet verantwoord.

  Bedankt voor de tips.

 58. Hoi Laura,
  Bedankt voor je inzet het afgelopen weekend in Trois Pont,heel veel van opgestoken. Ga ik zeker wat aan hebben bij de beklimming van de Alp d’Huez.

 59. Hoi Laura,

  Dank je wel voor een fantastisch weekend in de Ardennen! Door jouw trainingen heb ik veel zelfvertrouwen gekregen op de fiets en blijk ik tot meer in staat te zijn dan ik dacht. De clinics zijn bijzonder nuttig en ik zou iedereen die de Ad6 doet aanraden eraan deel te nemen! Dank voor je inzet en enthousiasme!

  Groetjes, Marijke 🙂

 60. Hoi Laura
  Afgelopen weekend zowel de daaltraining als de klimkrachttraining gedaan en 4 lusjes. Een must voor een ieder zoals ik die nog geen klimervaringen had. Super uitgezet heerlijke sfeer en een tomeloze super gemotiveerde inzet van Laura maakte het tot een prachtig weekend. Ook het feit dat een monteur ter beschikking is top. Op naar 2 juni en dan eens kijken hoe vaak we omhoog kunnen.
  🙂 bedankt namens Jos, Nick en Janny

 61. Hoi Laura,

  Bedankt voor alle tips en de mooi uitgezette lusjes afgelopen weekend! Super geregeld allemaal en mooie routes! Echt een aanrader om aan deel te nemen om klimervaring op te doen en nog wat tips om je te verbeteren!
  Nu met vertrouwen richting de Alp op 2 juni! 😀

  Groetjes Elco

 62. Beste Laura,

  Wat was het een top weekend (16/17 april). Veel geleerd. Vooral dat in de bergen fietsen iets heel anders is dan km maken op het vlakke land. Vooral je klimclinic heeft diepe indruk gemaakt. Nooit gedacht dat ik tot zo iets in staat zou zijn. Ik had gevoel dat ik de hele wereld aan kon!

  En dan al die mensen daar in en om Trois Ponts met veelal het zelfde doel. Wat een hartelijkheid.

  Ik ben nog steeds diep onder de indruk en ga aankomend weekend zeker weer!

  Tot zaterdag,

  Grzzz Ronald Ophorst

 63. Bests Laura en friends,

  Heel hartelijk dank voor jullie geweldige en menselijke begeleiding gisteren. Getrainde maar toch onervaren fietsers, dat bleken we te zijn! Heel veel geleerd en dat gaat nu allemaal mee de berg op.
  De staande klim, zo langzaam mogelijk in mijn zwaarste versnelling vergeet ik nooit!

  Dalen, klimmen, teamwork. Persoonlijke aandacht en passie!
  En dan al die mensen daar in en om Trois Ponts met veelal het zelfde doel. Wat een hartelijkheid.

  Dank voor alles,

  Bert

 64. Allereerst heel hartelijk dank voor het uitzetten van de lusjes en het verzorgen van de clinics. Wij hebben ze als zeer nuttig en noodzakelijk ervaren. Verder wil ik mijn hoge waardering uitspreken voor jou en je team, het enthousiasme de inzet voor alle amateur bergbeklimmers is weergaloos.

  Nogmaals heel hartelijk dank,

  Remco en Naomi 🙂

 65. De afgelopen 3 jaar heb ik de Alpe d’HuZes steeds wandelend gedaan. Fietsen was niet mijn ding, al heb ik al wel 3 jaar een racefiets voor een stuk algehele conditie. Dit jaar wil ik mijn grens verleggen en de berg 1x oplopen, 1x fietsen en de laatste keer opnieuw lopen. In de achterliggende weken had ik wel besloten dat ik, als het die dag slecht weer zou zijn, ik zou afzien van het fietsonderdeel. Dat zou ik echt niet aandurven. Wonend in het vlakke land, vond ik het belangrijk om tips en tricks te ervaren mbt het klimmen. Met dat idee heb ik mij, samen met een aantal teamleden, opgegeven voor de AD6lusjes van afgelopen weekend. Zaterdag eerst een daalclinic en ’s midddags de klim/krachtclinic. Ik heb er enorm veel aan gehad, eerst een stukje theorie van Laura over hoe en wat, het aansnijden van bochten, het voeten werk, het afdalen in de beugels en toen het zelf gaan doen. Heel even heb ik moeten slikken toen ik voor het eerst een afdaling deed zonder mijn ogen maar dicht te doen :-). Wat voelde het goed om de tips van Laura toe te passen en te ervaren dat het echt hielp. Zo zijn we een uurtje bezig geweest. Ook de andere onervaren teamleden deelden mijn gevoel en mijn mening. Dus vol vertrouwen af dalen naar Trois Ponts voor de koffie, maar eerst langs de mecaniciens Jeroen en Rob om wat kleine aanpassingen te laten uitvoeren. ’s Middags even een half uurtje nog wat oefenen voordat we ’s middags zouden deelnemen aan de klim/krachtclinic. Dat viel mij in eerste instantie heel erg tegen. Ik heb wel de handicap dat ik niet fiets met spdpedalen. Ik durf dit niet aan. Het vastzitten aan mijn pedalen geeft mij een enorm gevoel van onveiligheid. Het feit dat mijn ene been, het andere been niet kan helpen neem ik dan graag voor lief. De kracht- en klimclinic was voor mij echt zoeken naar mijn mogelijkheden, wat voelde goed, wat kon ik. Ik heb de klim naar boven dus niet geheel staande kunnen volbrengen, maar ik kam wel boven en ook dit was voor mij een overwinning 🙂 De zondag werden we wakker met sneeuw en het was enorm koud. We lieten ons niet gek maken en reden toch naar Trois Ponts voor een klimmetje die dag. Uiteindelijk kunnen we straks op de berg ook te maken krijgen met slechte weersomstandigheden. Onderweg naar beneden kwamen we regelmatig terecht in een dikke sneeuwbui. We vroegen ons echt af, waar we in vredesnaam mee bezig waren. Gelukkig klaarde het ook zo weer op en na de koffie op de pedalen. Onderweg in ons lusje besloten we toch om rechtsomkeert te maken want het werd wel enorm grijs om ons heen. Dat bleek een goede beslissing te zijn want voor we 100 meter goed en wel aan de terugweg waren begonnen, kregen we de sneeuw- en hagelbuien vol over ons heen. Waar ik enkele weken daarvoor nog besloot om niet af te dalen als het op de Alpe slecht weer zou zijn, rechtte ik gisteren mijn rug, trok een lange neus tegen het slechte weer en daalde af vol vertrouwen samen met mijn teammaatje die ook zo bang was geweest om af te dalen………Trots kwamen we weer terug in Trois Ponts. Ik weet dat de berg straks zwaar gaat worden, maar ik weet dat ik hem aan kan. De balast van mijn angst heb ik op de hellingen van Trois Ponts achter gelaten met dank aan Laura, haar teammaat en de mecaniciens Jeroen en Rob.

 66. Hoi Laura,

  Het deelnemen aan Alpe de 6 lusjes is een erg positieve ervaring geworden. Natuurlijk de 6 lusjes, leuk, vermoeiend maar vooral prachtig om mee te maken, dank je voor deze mogelijkheid. De clinic was een eye opener. De tips en trucs die je vertelde heb ik nadien geoefend en wat een verademing om nu te dalen, wat een vertrouwen heb ik door jou gekregen in het afdalen! En wat een goede tip om alleen op het UITademen te letten!
  Op 2 juni ga ik vol vertrouwen de Alp op, met name door deze leerzame, leuke, gezellige en mooie klimdag!
  Dank je Laura! 🙂 🙂 🙂

 67. Hoi Laura,

  Bedankt voor de mooie trainingen en extra tips tijdens het Ride4Kids weekend in Trois Pont. De uitgezette routes waren prachtig om te fietsen. Al was het ook vaker harken 🙂
  Still a lot to do maar dat had ik ook verwacht.

 68. Hoi Laura,

  Nogmaals dank voor de uitgebreide tips en trucs die we in Trois-ponts van je hebben mogen krijgen. Uitstekende organisatie en mooie routes. En niet onbelangrijk is de gemoedelijke sfeer die je weet neer te zetten.

 69. Laura en Evert,

  Hartelijk dank voor het prima weekend. Goede daal en klim kracht clinic, mooie routes, goed aangegeven, een gezelligde mecanicien en een gastvrij onthaal!
  Nogmaals bedankt!! 🙂

 70. Laura en team,

  Dankbaar dat ik afgelopen weekend in Trois-ponts ben geweest. Alles was super geregeld en dankzij de daalclinic durf ik nu ook bij nat wegdek fietsend naar beneden in plaats van lopend.

  Prachtige routes en geweldige persoonlijke aandacht.

  Groetjes Christel

 71. Vrijdag 28-04: kettingbreuk op een klim van 25%, een geluk dat daar toevallig het team van de clinics aanwezig was met de mecanicien , fiets en ketting in orde gemaakt zodat ik mijn route weer kon vervolgen, Chapeau.
  Na 45 jaar wielerervaring moest ik ook nog wat leerzame en nuttige tips aanhoren, nooit te oud om te leren, een mooi Initiatief om renners die de bergen in gaan te voorzien van tips
  bedankt en succes met de clinics
  Theo

 72. Wat een perfect uitgezet parcours. Alle 6 de lusjes zijn een uitstekende training voor de Alpdhuzes! Daarnaast ook nog verrast door de ervaring van de klim/krachtraining en de afdaling techniek met veel enthousiasme en drive gegeven door Laura en Evert! Top georganiseerd.

 73. De zoveelste topper voor Team Naalden naar de TOP!
  Onze acties zijn voorbij…tijd om de focus volledig te richten op de fysieke voorbereiding voor Alpe d’HuZes. De ?ad6lusjes? passen perfect in deze voorbereidingen. Wat in eerste instantie begon als een koude mistige zaterdag in Trois Ponts eindigde als een stralende dag met vele mooie en praktische ervaringen rijker! Laura Verhoeven verzorgde 2 zeer leerzame clinics waar Team Naalden naar de TOP zeker haar voordeel mee gaat doen! Echte ?eyeopeners? die bij op sommige momenten onze wenkbrauwen deden fronzen. “En passant” werd o.a. de Stockeu geslecht en werd als toetje de Cote des Hezalles (steilste stuk 25%) “getopt”.
  Laura, namens Team Naalden naar de TOP hartelijk dank voor je prima uitleg! Ben je benieuwd naar hoe Team Naalden naar de TOP haar koers naar de top vaart, kijk dan op Facebook ?naalden naar de top?.

 74. Ik wil je nog even bedanken voor het afgelopen weekend!
  We hebben echt een geweldige tijd gehad in Trois Ponts. Wat is het ongelooflijk mooi om daar te fietsen!
  Ideaal dat de lussen zo uitgezet zijn, perfect aangegeven en erg afwisselend.
  Ook de daaltraining was erg handig, zeker voor de dames uit mn team die pas sinds een maand of 2 op de racefiets zitten. We zijn zaterdag begonnen met die training en dat was gelijk te merken bij de lussen die we daarna gefietst hebben. Omdat zij wisten wat ze wel en niet moesten doen, kon ik zelf ook met een gerust hart afdalen (op mn eigen tempo), die meiden redden zich toen prima!
  Het fietsen daar was ook zeker een eyeopener voor hen want ze gaven na afloop wel toe dat ze het klimmen vooraf onderschat hadden en dat vermoedde ik al :-). Wijze les dus!

  Nogmaals bedankt voor je enthousiasme, het heeft ons een erg mooi weekend opgeleverd!!

 75. Hoi Laura,
  Alweer bijna twee weken geleden maar nog zeer vers in het geheugen!
  Bedankt dat ik heb mogen en kunnen deelnemen aan één van de ‘Ardennen-weekenden’ waar ik de nodige, praktische en nuttige tips en informatie heb gekregen.
  Ik fiets al lang en doe dit jaar voor de derde keer mee met Ad6 maar het blijkt ook hier weer dat je nooit te oud bent om te leren!!
  Wat zeker indruk op mij heeft gemaakt is de klimkrachttraining!!
  Ik pas deze nu constant toe (herhaaldelijk beklimmingen op de Posbank en Berg & Dal) en ik merk zeer duidelijk mijn spierkrachttoename!!
  Dit resulteert weer dat ik bij mijn laatste drie heftige trainingen het kleinste voorblad (van de triple) niet meer heb hoeven/willen (te) gebruiken.
  Hopelijk houd ik dat vol zodat ik met veel ‘reserve’ op 1 juni de Alpe d’Huez met ‘enig gemak’ kan beklimmen.
  Mijn benen voelen tot nu toe erg goed.

  In Tois Ponts vond ik het gezellig, gemoedelijk, vertrouwd en er heerste heel duidelijk een saamhorigheidsgevoel. Daar werken we natuurlijk allemaal aan mee maar bedankt voor de ‘organisatie’ hiervan.
  Het was een super weekend en wat heb ik genoten van dat ‘klimmetje’ van 25%: dat was zo gaaf en lekker!!

  Nogmaals Laura, en Evert en de rest van het ‘Ardennen-team’, bedankt en als alles meezit ben ik graag volgend jaar weer van de partij in Trois Ponts en omgeving.

  Lieve, sportieve groet.

  Wim.

 76. Hoi Laura,

  wil je nogmaals bedanken voor de goede daal- en klimtraining! Heb genoten in Trois-Pont en kom er zeker nog een keer terug.

  Vooral de klimtraining vond ik top! Heeft me naast een goede manier van training, ook veel vertrouwen gegeven!

  Groetjes Thomas

 77. Voor het jongetje uit bocht 8.

  Alpe d?HuZes-2017.
  Tijdens het rijden van zo’n monstertocht als de Alpe d’HuZes kom je een keer op een moment dat je lijf wat begint te protesteren. Alles begint een beetje pijn te doen en de spieren vinden het welletjes, na tienduizenden omwentelingen berg-op. Ik ben bezig met de 5e klim en wil daarna nog de 6e doen, al zal dat lastig gaan. Op dat moment draai ik bocht 8 in. Ik kijk omhoog en zie op de met posters behangen rotswand een foto van een jongetje, zittend op zijn ziekenhuisbed. Kaal hoofd, slangetje in zijn neus. Maar met een levenslustige en ondeugende blik in zijn ogen. Via de poster moedigt hij ons na zijn dood aan: GO-GO-GO! Ik breek ter plekke. Fietsen kan ik dan niet meer. Huilend zwalk ik over de weg. Een paar honderd meter later hervind ik me enigszins. Voor jóu doe ik het!! En voor een ieder die jou nu moet missen. Al mijn ongemakken waren ineens weg.

  Ik ben blij met mijn prestatie: 6x deze berg op één dag beklommen (en nét bij het uitbreken van enorme hagelbuien en heftige onweer over de finish gekomen). Het is ook heel bijzonder en hartverwarmend om alle waardering hiervoor te krijgen. Maar het jongetje uit bocht 8 …; dát is pas echt Alpe d’HuZes!

  Beste Laura,

  Ik wil je danken voor je bijdrage aan het kunnen volbrengen van de Alpe d’HuZes. Het was zwaar maar ik ben de man met de hamer niet tegen gekomen. Als de tocht niet was afgebroken had ik nog een 7e klim kunnen doen. Ik wil je danken voor het trainingsweekend in de Ardennen en alle tips / adviezen die je me gegeven hebt. Dat was heel waardevol voor me. Het was een bijzondere en bovenal indrukwekkende ervaring. Ik vind het een voorrecht dat mijn lijf gezond is en deze prestaties aan kan. Maar, niet zonder de noodzakelijke steun van mensen om mij heen. En daar was jij er een van.

  Hartelijke groet,
  Ivo

 78. Afgelopen weekend, 28 & 29 april 2018, heb ik met 3 collega?s de door Laura georganiseerde lusjes gereden. 5 van de 6 én een daal-clinic. Wat was het super georganiseerd! Goed en duidelijk uitgepijld, mooie autoluwe routes en een fantastische service voor als er iets aan/met je fiets mankeerde. Het was zwaar, maar daarmee een supertraining voor de Alpe! Gelukkig was er het fijne terras waar je tussendoor kon neervallen voor een kop koffie, omelet of een croque.

  Deze lusjesweekenden zijn echt een aanrader in voorbereiding op de Alpe d?HuZes – maak er gebruik van!

 79. Hoewel ik pas komend weekeinde (zondag 6 mei) deelnemer ben van de AD6-lusjes, maakte ik afgelopen zondag 29 april al kennis met Laura en met mécanicien Rob.
  Ik had een uurtje daarvoor mijn achtervelg beschadigd door een gat in de weg tijdens een afdaling; er was niet lekker meer mee te rijden vooral remmen was heel vervelend door de “buts” in de velg
  Ik zag Rob bezig toen we door Trois Ponts reden en hij heeft me geweldig geholpen door ter plekke een nieuwe wielset voor me te monteren, zodat ik mijn (fiets)vakantie hier nog lekker kan rijden. Sublieme SUPER service. Heb nu al heel veel in komende zondag, tot dan! 🙂 🙂 🙂

 80. Wij hebben afgelopen zaterdag een fantastische dag gehad bij Laura. Leren afdalen en hoe de bochten nemen (en in de beugels hangen), ’s middags klim/krachttraining. Met als toetje, nog een ‘berg’ van 25 % opgeklommen, wat ik nooit had verwacht dat ik dat zou kunnen.
  Een aanrader voor iedereen!

 81. Eind april hebben we deelgenomen aan “de Lusjes van Laura”, wat was dat een eye-opener zeg, 40 jaar op de fiets en dan nog blijkt ze met een laag instap niveau op zeer eenvoudige en begrijpelijke wijze het belang en nut van veilig afdalen te kunnen motiveren en ook te laten beoefenen. ontzettend bedankt voor je wijze en ervaren lessen. het blijkt maar weer dat men nooit te oud kan zijn om bij te leren. Op vrijdag heb ik al lusjes gefietst, dit kan omdat deze lusjes heel duidelijk en ruim voldoende zijn aangegeven op de weg. zondag nog lusjes gereden om af te ronden, uiteindelijk vijf van de zes (meerdere malen) gereden en ze zijn geen van allen makkelijk, dit was een super training als voorbereiding voor de Ad6. Laat ik Rob niet vergeten met zijn humor, advies en hulp staat hij daar op zijn plaats en is een heel mooie bijdrage aan dit fenomeen.

  Laura, Rob en alle andere deelnemers en eventuele helpers, onze hartelijke dank!

  groetjes
  Ewald
  van team FFTK1

 82. Afgelopen zondag hebben wij met 7 vrouwen een clinic gevolgd bij Laura. ?Klimmen en Dalen en Krachttraining?
  In een prachtig gebied met soms steile klimmen hebben we geoefend middels de aanwijzingen van Laura. Dit was een enorme ervaring. Laura geeft de clinic met een passie voor het wielrennen. De clinic is laagdrempelig waarbij ik alle ruimte voelde om mijn eigen aandachtspunten te vragen. Ik ben een redelijke klimmer maar dalen vind ik lastig en vaak eng. Eng om vaart te maken en de bocht door te durven. Krachttraining had ik nooit gedaan op mijn fiets. Leuk om te doen ook! Door deze clinic heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen op mijn racefiets. Ik kan het iedere fietser adviseren. Vooral om je bewust te worden van je eigen fietshouding en /of ademhaling tijdens een beklimming. Daarnaast was het natuurlijk gezellig om na afloop met elkaar de clinic door te nemen. Laura neemt voor iedereen de tijd en dat maakt het erg toegankelijk. Bedankt Laura!

 83. Afgelopen twee dagen de ?Lusjes van Laura? gedaan. Wat een boost voor het zelfvertrouwen is dit geweest! Vooraf had ik geen idee of ik met mijn deelname aan Alp d?HuZes mijzelf behoorlijk overschatte, of dat het mij gewoon gaat lukken. Na dit weekend weet ik het zeker: het gaat mij lukken! Misschien zelfs meerdere keren. Laura; jij zei dat ik wel drie of vier keer zou kunnen halen. Ik houd je op de hoogte.
  Ik heb het je vandaag ook gezegd, maar ik heb enorm veel aan de klim en daal-trainingen gehad. Ik ben nu twee jaar bezig met wielrennen en ik vond het al erg leuk. Jij hebt dit weekend bewezen dat het wielrennen nog leuker kan zijn. Dank daarvoor en ik hoop dat je dit nog vele jaren wilt, kunt en mag blijven doen.

 84. Hallo Laura,

  Dank je wel voor de organisatie van je AD6lusjes en je inzet. En perfect aangegeven met de pijlen op de weg. Heel wat beter dan bij de Petit Criquielion.
  Ik heb genoten van je daaltraining en van het rijden van een aantal lusjes.
  Ik voel me nu zekerder om de Alpe d?Huzes te rijden.
  🙂

 85. In het weekend van 21 & 22 april 2019 ben ik met mijn vrouw in Trois Pont geweest. Ik had mij aangemeld voor de AD6 lusjes. Ik had het voor geen goud willen missen. WAT EEN ERVARING!!!!

  Wij verbleven in het huisje bij Laura. Het is heel erg fijn om iemand (en anderen) in de buurt te hebben die veel ervaringen hebben met fietsen. We hebben veel geleerd van de daaltraining en vooral de klim/kracht training.

  Naast het fietsen zijn er ook andere mooie dingen gebeurd. Het is mooi om te zien hoe mensen zich open stellen voor elkaar, en dat er ook gevoelige momenten mogen zijn. Iedereen is daar met zijn eigen reden. Het voelde voor mij als een Alpe d’HuZes in het klein.

  Laura is een topper! En eigenlijk misschien wel veel te goed voor deze wereld. Zoveel vuur en passie voor de sport en de mensen om haar heen. Ik kan iedereen deze ervaring aanraden. Een betere training is er niet.

  Volgend jaar ben ik er weer :)!!!!

 86. Laura is in alle opzichten een topwijf!!

  Ze is 1 brok energie, die met heel veel respect , passie, enthousiasme en liefde uitlegt hoe je moet klimmen en dalen en zodoende veilig kunt fietsen.
  De route v de lusjes zijn geweldig mooi en makkelijk te volgen!
  Niet twijfelen , gewoon boeken.
  Dankjewel lieve Laura !! X 🙂

 87. Must-do voor (beginnende) bergfietsers!!

  Meer geleerd dan we konden denken. Dat gevoel hebben wij allemaal overgehouden aan het weekend van 20 en 21 april in Trois Ponts. Met een team van 10 collega?s gaan wij de Alpe d?HuZes fietsen dit jaar. Als training zijn we daarom met 7 van de 10 collega?s afgereisd om de klimkracht en afdaaltrainingen van Laura te gaan volgen. Met een mix van ervaren en beginnende bergfietsers hebben we allemaal heel veel geleerd. Naast een goede organisatie, heldere instructie en goede begeleiding tijdens de training (beroepsdeformatie?), is Laura een buitengewoon aardige vrouw die zelfs buiten de training om met je meedenkt en dingen weet te regelen.

  Wij kijken terug op een geweldig weekend waar we het nog steeds over hebben, waaraan we vaak terugdenken en waaruit we veel vertrouwen hebben geput om straks te slagen tijdens de Alpe d?HuZes.

  Bedankt Laura!

  Team NCOI.

 88. Wat een fantastisch Ardennen weekend gehad! De clinic van Laura is zeer de moeite waard en de lusjes zijn prachtig! Super getraind. Het advies van Laura om een bikefitting (bij fityourbike) te doen ter harte genomen, waardoor ik van een belabberde houding naar een goede fietshouding ben gegaan. Alles bij elkaar heb ik heel veel geleerd!
  Zeer de moeite waard, ik hoop er volgend jaar weer bij te zijn!

  Bedankt Laura!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *