Wil je een reactie geven ?

Dat kan ! Scroll helemaal naar beneden!

111 gedachten over “Reacties van de deelnemers van de lusjes

 1. We hebben vandaag een prima lesje gehad in afdalen, buiten, buiten, buiten binnen zal ik vannacht nog dromen en blijven kijken. Verder ook veel geleerd van de krachttraining. Toch die de 25% berg genomen. Al met al ook veel voedingstips en zelf fietskledingtips ontvangen. Na afloop de dag goed afgesloten met een biertje. Prima dagje zo

 2. We zijn nog onder het genot van een biertje aan het bijkomen van de krachttraining. Zeer leuke en informatieve dag gehad waar we nog veel aan gaan hebben. Mooie omgeving en leuk (en af en toe streng) gezelschap. Zo kunnen we veiliger en beter voorbereid aan de komende uitdagingen beginnen. Bedankt voor de clinic. Gaan we zeker aanraden bij anderen.

 3. Laura,
  Ik wil je nogmaals bedanken voor de afdaaltips die je bij de lusjes gaf.
  Ik heb er erg veel aan gehad en ben afgelopen juni 2 keer in een stuk de Alpe d’Huez afgedaald zonder dat ik bang was of me onzeker voelde.
  Liefs en groetjes Patty
  DeDullies fietsen

 4. Eigenlijk had ik geen idee wat me te wachten stond. Een clinic ter voorbereiding op het fietsen in de bergen. Het fietsen in de bergen was mij niet helemaal onbekend, heb zelf ook 2 keer de Marmotte gefietst en de voorbereiding daar aan vooraf nam ik ook best serieus. Tijdens het rijden van de AD6 lusjes verteld Laura enthousiast hoe je zo’n berg beklimt en afdaalt. Veiligheid en genieten staat voorop maar hoe neem je nou precies zo’n haarspeldbocht. In de groep legt ze het haarfijn uit. Tijdens de uitleg komt er een groepje fietsers de berg af ‘let op, een mooi voorbeeld”. Niemand van het groepje neemt dus de bocht zoals het hoort. Daarna oefenen we zelf; een bocht naar rechts en een bocht naar links, het heeft toch ook veel met gevoel te maken. Wanneer je later weer een lusje fietst ga je er toch je toch bij elke afdaling mee bezig. En wanneer je op een lange beklimming zit kom je er al snel achter dat je een prettige cadans moet zoeken en zeker niet te hard wil gaan. Kortom, ik heb veel geleerd in 2 mooie dagen.
  Laura, heel erg bedankt voor je uitleg en je kennis. Volgend jaar kom ik graag terug.
  Als laatste wil ik alle deelnemers aan Alp d’ Huzes straks alle succes wensen tijdens de beklimming (en) van de Alpe d Huez .
  Hartelijke groet, Jan Hengstman.

 5. Wat heb ik (uiteindelijk) genoten van een weekend klimmen in Trois-Ponts.
  Laura is een zeer bevlogen topper die je zeer goede aanwijzingen geeft voor het dalen maar ook voor het klimmen. Daarnaast heeft ze voor iedereen in de groep aandacht, tips en is ze een steun.
  Na de clinics kun je één van de door haar uitgezette lusjes doen die goed bewegwijzerd zijn waarbij je veel hoogtemeters kunt maken.

  Eigenlijk is deze clinic een must voor elke AD6-er!

  Laura dank je wel !
  Ik zal zeker aan je ademhalingstips denken als ik de Alp aan het beklimmen ben

 6. Dank je wel voor de les in afdalen en de klim-kracht training. Heel waardevol in de voorbereiding op de Alpe d’Huez. Ik voel me hierdoor zekerder in het afdalen en ben erachter gekomen dat ik meer kan dan ik dacht.
  Het ontbreekt je niet aan enthousiasme en passie voor de sport.
  Dank je wel!

 7. Beste Laura,

  Heel erg bedankt voor het afgelopen weekend! Ik vond het een hele mooie en toffe ervaring en ga vol zelfvertrouwen naar de Alpe d’HuZes. De klim en daaltraining hebben mij enorm geholpen en ben heel blij dat ik me heb aangemeld. Dank je wel voor alle tips, de toffe training, je mooie verhalen en de energie die je levert. Echt top georganiseerd!

  Groetjes Martin

 8. Van tevoren best een beetje spanning omdat ik tot op de dag (en op de locatie) zelf toch nog niet echt een goed beeld had van wat ik kon verwachten en of ik dit allemaal wel zou kunnen. Dit hoorde ik ook bij veel andere deelnemers.

  Gelukkig waren mijn zorgen helemaal voor niets. Dankzij de goede begeleiding van Laura kon iedereen goed meekomen. En voor mezelf was het lekker om te merken dat ik goed kon meedraaien in de middenmoot en niet hijgend en puffend als laatste achter de groep aan hoefde met mijn tong op de grond. Het was echt prima te doen (ook voor iemand met Astma en geen topconditie).

  We kregen goede tips voor het correct en veilig afdalen en ook de klimkrachttraining was echt superwaardevol.

  Buiten de 2 clinics kon je zelfstandig of met een groepje van mensen (dat ik daar ontmoet had) 6 routes (de AD6 Lusjes) fietsen. Laura had deze routes duidelijk gemarkeerd op de weg zodat verkeerd rijden haast onmogelijk was. Steeds kwam je weer centraal uit bij het beginpunt.

  Het cafeetje op de hoek was een mooi verzamelpunt om wat te eten, te drinken en even te ontspannen. Mijn vriend en hond waren ook mee en die hebben lekker in de bergen gewandeld terwijl ik aan het fietsen was. Ook van veel andere deelnemers waren de partners mee. Uiteindelijk zaten we met zijn allen lekker op het terras.

  Veel geleerd en veel genoten! Laura, onwijs bedankt voor de organisatie!!!

 9. Beste Laura,
  Wat een mooie routes (Lusjes) heb je uitgezet in de regio Trois-Ponts. Ik heb genoten samen met het team van ForFarmers – Big Challenge het weekend van 29 april t/m 1 mei. Jouw enthousiasme over het wielrennen in het algemeen en AD6 in het bijzonder geeft iedereen een boost. Ook de daaltraining die ik heb gevolgd was zeer waardevol. Veiligheid voor alles!
  De AD6 Lusjes zijn voor iedereen die deelneemt aan de Alpe d’HuZes een perfecte training!
  Nogmaals dank en ik kom hier zeker terug om nog eens te fietsen.

  Gr.
  Rik

 10. Na Corona kon het eindelijk weer! Lusjes fietsen vanuit Trois Ponts. Vrijdag al aangekomen en een eerste route gereden. Zaterdag drie lusjes en een klimtraining en zondag twee lusjes en een daaltraining. Dit allemaal in een prachtige omgeving, met fijne en enthousiaste begeleiding. In totaal 3600 hoogtemeters gemaakt over ruim 150 kilometer. Ik heb vetrouwen in een goed afloop op de alpe d huez. Of ik volgend jaar weer mee ga doen aan alpe d huzes weet ik nog niet, maar de lusjes ga ik zeker weer doen!

 11. Beste Laura,

  Het afgelopen weekend heb ik meegedaan aan het weekend in Trois-Ponts. Ik heb genoten van de mooie lusjes die je hebt uitgezet en je daal- en klimkrachttraining. Je bent in staat om je ervaring op een heldere en creatieve manier over te brengen op de deelnemers. Voor iedereen die zich serieus wil voorbereiden op Alpe d’Huzes is, wat mij betreft, deelname aan AD6Lusjes een must.
  Dank je voor het delen van je kennis en ervaring. Tot volgend jaar!

  Groeten, Joost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *