De AD6lusjes biedt clinics aan fietsers, waarbij de aandacht ligt op klimmen en technisch dalen. Leer je lichaam kennen, je krachten te verdelen en uiteindelijk het resultaat te verbeteren. Aan de clinics kun je alleen, samen of als team deelnemen. Inschrijving voor de clinics kan ter plaatse.

De clinics vinden plaats in de Ardennen, vanuit het plaatsje Trois-Ponts (vlakbij Stavelot).

Wanneer: De Lusjes 6.1 tot en met 6.6 worden in 2025 gegeven in een nog nader te bepalen datum.

Meld je hier aan.

Voor wie: De Lusjes zijn geschikt voor de beginnende en de ervaren fietser. Het voordeel van de Lusjes is dat je in weinig kilometers veel klim-kilometers kunt maken. Alles in je eigen tempo en binnen je mogelijkheden. Elk Lusje begint en eindigt in Trois-Ponts. Dit zijn de lusjes.

Waarom: Net als alle andere deelnemers aan de Lusjes kom je steeds weer terug in Trois-Ponts en zo ontmoet je andere Alpe d’HuZessers of Ride4kids-deelnemers. Op die manier ervaar en voel je saamhorigheid. Dat maakt het Lusjes rijden zooo moooiiii. Het is meer dan fietsen alleen, het is elkaar ontmoeten met dezelfde passie en het inzetten voor een ander.

Gelinkt aan: De lusjes staan op de website van www.opgevenisgeenoptie.nl te vinden bij deelnemers, zo bereid je je voor, training, toertochten, trainingsweekend Ardennen.

Uitleg en start parkoers is vanaf 8.30 tot 9.30 bij de supermarkt Carrefour in het centrum.  Adres: Venue Joseph Lejeune 3, 4980 Trois-Ponts, België. Liever NIET op het parkeerterrein van de supermarkt parkeren.

Tip: neem een slotje mee om je fiets veilig ergens neer te zetten als je bv. ergens iets gaat drinken of eten.