Clinics

Sinds 2006 verzorg ik klim- en daaltrainingen (clinics) in de Ardennen als voorbereiding op de Alpe d’HuZes. De clinics in 2021 zijn in de weekenden van 26 en 27 juni 2021 voor de fietsers van de Alpe d’HuZes. 

De Ride4Kids-clinic zie: www.pyreneeenchallenge.nl, klik op het Ride4Kidslogo –>

De klim-daaltraining en de klim-kracht training zijn aan te raden voor beginners en gevorderde fietsers. Alle routes lopen via Trois Ponts. In totaal 6 routes (lusjes) met een totale lengte van 135 km en 3500 hoogtemeters. Weet je alle lusjes op één dag goed te volbrengen, dan ben je zeker in staat de beklimming van de Alpe d’Huez meerdere malen te volbrengen.

Belangrijke informatie voor de fietsers

Voor het trainingsweekend Trois Ponts is een helm “op het hoofd” verplicht en niet aan het stuur. Vergeet de extra remblokjes niet!

De lengte van de lusjes varieert van 17 tot 27 km, waarbij véél hoogtemeters worden overbrugd. Na ieder lusje kom je weer terug in Trois Ponts. De beklimmingen zijn o.a. de Stockeu (2,3 km 9,9 % gem.), de Wanne (2,2km 7,6% gem.), Côte Les Hezalles (stukken van 22%), Thier de Coo (2,6 km 8,5 % gem.), Côte Logbierme, Côte de Fosse, Wanneranval (1,8 km 9,1 % gem.), Côte de Brume (2,6 km 8,3 % gem.) en nog vele verrassende steile beklimmingen, lees verder

GOEDE DOELEN

klik op logo voor info:

SPONSORS

Pilot

FitYourBike