klik op logo voor info:

Goede doelen:

Sponsoren:


Sander Visschers is een gecertificeerd Bikefitter, Orthopedisch Technicus en Gepassioneerd Fietser. De enige level 4 bikefitter in Nederland, het hoogst haalbare level volgens de norm van de I.B.F.I (International Bikefit Institute). Sander is gespecialiseerd in dynamische fietsmetingen. Hierbij maakt hij gebruik van voetdrukmeting, zadeldrukmeting en videoanalyse.


Het dorpje Born, Limburg, 1985. Wim Jennen, apotheker en uitstekend amateurwielrenner richt samen met compagnon/apotheker Frank Sikkes BORN Sportscare B.V. met een hele duidelijke en praktische reden. Zij vinden namelijk dat sportvoeding beter, lekkerder en sportervriendelijker moet. BORN wordt vanaf dat moment een pionier van innovatieve voeding voor weekend warriors én professionals.


Pilot is een klein, persoonlijk bedrijf te Nuenen. Zij bouwen persoonlijke fietsen, of het nu een mountainbike, racefiets, toerfiets of iets volledig van de kaart is. Maar altijd van het beste framebouwmateriaal dat op deze planeet verkrijgbaar is: titanium.


www.lecoffeeride.cc

Le Coffee Ride Cycling Cafe biedt o.a. lichte kamers met uitzicht op de vallei van de Ambleve en het landschap van de Ardennen. U kunt genieten van een kopje koffie, traditioneel Belgisch biertje op het zonneterras of aan de bar. Wifi is gratis

Lusje 6.3 volgen vanuit Trois Pont voor een heerlijk kopje koffie is een aanrader of het boeken voor verblijf tijdens de lusjes.


HaDeOo is een eenmanszaak gestart op 1 maart 1994.
Ik doe de administratie voor kleine bedrijfjes, die geen boekhouder in dienst kunnen nemen. Dit zijn vaak startende bedrijfjes, maar ook eenmanszaken. Als de bedrijven groter worden draag ik meestal de administratie over naar een administrateur die bij het bedrijf in dienst is gekomen. HaDeOo sponsort goede doelen zoals Alpe d’HuZes en Ride4kids