klik op logo voor info:

Goede doelen:

Sponsoren:Het dorpje Born, Limburg, 1985. Wim Jennen, apotheker en uitstekend amateurwielrenner richt samen met compagnon/apotheker Frank Sikkes BORN Sportscare B.V. met een hele duidelijke en praktische reden. Zij vinden namelijk dat sportvoeding beter, lekkerder en sportervriendelijker moet. BORN wordt vanaf dat moment een pionier van innovatieve voeding voor weekend warriors én professionals.


Pilot is een klein, persoonlijk bedrijf te Nuenen. Zij bouwen persoonlijke fietsen, of het nu een mountainbike, racefiets, toerfiets of iets volledig van de kaart is. Maar altijd van het beste framebouwmateriaal dat op deze planeet verkrijgbaar is: titanium.


HaDeOo is een eenmanszaak gestart op 1 maart 1994.
Ik doe de administratie voor kleine bedrijfjes, die geen boekhouder in dienst kunnen nemen. Dit zijn vaak startende bedrijfjes, maar ook eenmanszaken. Als de bedrijven groter worden draag ik meestal de administratie over naar een administrateur die bij het bedrijf in dienst is gekomen. HaDeOo sponsort goede doelen zoals Alpe d’HuZes en Ride4kids