Wil je een reactie geven ?

Dat kan ! Scroll helemaal naar beneden!

111 gedachten over “Reacties van de deelnemers van de lusjes

 1. Een heerlijk weekend gehad met Laura. Met ons team een clinic op maat. Wat hebben we veel geleerd. En wat zijn we met onszelf geconfronteerd. Voor Alpe d’Huzes moeten we echt nog aan de bak.
  Als niet ervaren wielrenners in de bergen hebben we de realiteit gevoeld in de benen. Laura, dank voor al je tips over alles. We zijn allemaal nu op dieet 😂 en gaan ‘harder’ voor onszelf zijn. Dank, het was leuk, leerzaam en lastig ! Tot snel

 2. Wat een fantastisch Ardennen weekend gehad! De clinic van Laura is zeer de moeite waard en de lusjes zijn prachtig! Super getraind. Het advies van Laura om een bikefitting (bij fityourbike) te doen ter harte genomen, waardoor ik van een belabberde houding naar een goede fietshouding ben gegaan. Alles bij elkaar heb ik heel veel geleerd!
  Zeer de moeite waard, ik hoop er volgend jaar weer bij te zijn!

  Bedankt Laura!

 3. Must-do voor (beginnende) bergfietsers!!

  Meer geleerd dan we konden denken. Dat gevoel hebben wij allemaal overgehouden aan het weekend van 20 en 21 april in Trois Ponts. Met een team van 10 collega’s gaan wij de Alpe d’HuZes fietsen dit jaar. Als training zijn we daarom met 7 van de 10 collega’s afgereisd om de klimkracht en afdaaltrainingen van Laura te gaan volgen. Met een mix van ervaren en beginnende bergfietsers hebben we allemaal heel veel geleerd. Naast een goede organisatie, heldere instructie en goede begeleiding tijdens de training (beroepsdeformatie?), is Laura een buitengewoon aardige vrouw die zelfs buiten de training om met je meedenkt en dingen weet te regelen.

  Wij kijken terug op een geweldig weekend waar we het nog steeds over hebben, waaraan we vaak terugdenken en waaruit we veel vertrouwen hebben geput om straks te slagen tijdens de Alpe d’HuZes.

  Bedankt Laura!

  Team NCOI.

 4. Laura is in alle opzichten een topwijf!!

  Ze is 1 brok energie, die met heel veel respect , passie, enthousiasme en liefde uitlegt hoe je moet klimmen en dalen en zodoende veilig kunt fietsen.
  De route v de lusjes zijn geweldig mooi en makkelijk te volgen!
  Niet twijfelen , gewoon boeken.
  Dankjewel lieve Laura !! X 🙂

 5. In het weekend van 21 & 22 april 2019 ben ik met mijn vrouw in Trois Pont geweest. Ik had mij aangemeld voor de AD6 lusjes. Ik had het voor geen goud willen missen. WAT EEN ERVARING!!!!

  Wij verbleven in het huisje bij Laura. Het is heel erg fijn om iemand (en anderen) in de buurt te hebben die veel ervaringen hebben met fietsen. We hebben veel geleerd van de daaltraining en vooral de klim/kracht training.

  Naast het fietsen zijn er ook andere mooie dingen gebeurd. Het is mooi om te zien hoe mensen zich open stellen voor elkaar, en dat er ook gevoelige momenten mogen zijn. Iedereen is daar met zijn eigen reden. Het voelde voor mij als een Alpe d’HuZes in het klein.

  Laura is een topper! En eigenlijk misschien wel veel te goed voor deze wereld. Zoveel vuur en passie voor de sport en de mensen om haar heen. Ik kan iedereen deze ervaring aanraden. Een betere training is er niet.

  Volgend jaar ben ik er weer :)!!!!

 6. Hallo Laura,

  Dank je wel voor de organisatie van je AD6lusjes en je inzet. En perfect aangegeven met de pijlen op de weg. Heel wat beter dan bij de Petit Criquielion.
  Ik heb genoten van je daaltraining en van het rijden van een aantal lusjes.
  Ik voel me nu zekerder om de Alpe d’HuZes te rijden.
  🙂

 7. Afgelopen twee dagen de Lusjes van Laura gedaan. Wat een boost voor het zelfvertrouwen is dit geweest! Vooraf had ik geen idee of ik met mijn deelname aan Alp d’HuZes mijzelf behoorlijk overschatte, of dat het mij gewoon gaat lukken. Na dit weekend weet ik het zeker: het gaat mij lukken! Misschien zelfs meerdere keren. Laura; jij zei dat ik wel drie of vier keer zou kunnen halen. Ik houd je op de hoogte.
  Ik heb het je vandaag ook gezegd, maar ik heb enorm veel aan de klim en daal-trainingen gehad. Ik ben nu twee jaar bezig met wielrennen en ik vond het al erg leuk. Jij hebt dit weekend bewezen dat het wielrennen nog leuker kan zijn. Dank daarvoor en ik hoop dat je dit nog vele jaren wilt, kunt en mag blijven doen.

 8. Afgelopen zondag hebben wij met 7 vrouwen een clinic gevolgd bij Laura. Klimmen en Dalen en Krachttraining.
  In een prachtig gebied met soms steile klimmen hebben we geoefend middels de aanwijzingen van Laura. Dit was een enorme ervaring. Laura geeft de clinic met een passie voor het wielrennen. De clinic is laagdrempelig waarbij ik alle ruimte voelde om mijn eigen aandachtspunten te vragen. Ik ben een redelijke klimmer maar dalen vind ik lastig en vaak eng. Eng om vaart te maken en de bocht door te durven. Krachttraining had ik nooit gedaan op mijn fiets. Leuk om te doen ook! Door deze clinic heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen op mijn racefiets. Ik kan het iedere fietser adviseren. Vooral om je bewust te worden van je eigen fietshouding en /of ademhaling tijdens een beklimming. Daarnaast was het natuurlijk gezellig om na afloop met elkaar de clinic door te nemen. Laura neemt voor iedereen de tijd en dat maakt het erg toegankelijk. Bedankt Laura!

 9. Eind april hebben we deelgenomen aan “de Lusjes van Laura”, wat was dat een eye-opener zeg, 40 jaar op de fiets en dan nog blijkt ze met een laag instap niveau op zeer eenvoudige en begrijpelijke wijze het belang en nut van veilig afdalen te kunnen motiveren en ook te laten beoefenen. ontzettend bedankt voor je wijze en ervaren lessen. het blijkt maar weer dat men nooit te oud kan zijn om bij te leren. Op vrijdag heb ik al lusjes gefietst, dit kan omdat deze lusjes heel duidelijk en ruim voldoende zijn aangegeven op de weg. zondag nog lusjes gereden om af te ronden, uiteindelijk vijf van de zes (meerdere malen) gereden en ze zijn geen van allen makkelijk, dit was een super training als voorbereiding voor de Ad6. Laat ik Rob niet vergeten met zijn humor, advies en hulp staat hij daar op zijn plaats en is een heel mooie bijdrage aan dit fenomeen.

  Laura, Rob en alle andere deelnemers en eventuele helpers, onze hartelijke dank!

  groetjes
  Ewald
  van team FFTK1

 10. Wij hebben afgelopen zaterdag een fantastische dag gehad bij Laura. Leren afdalen en hoe de bochten nemen (en in de beugels hangen), ’s middags klim/krachttraining. Met als toetje, nog een ‘berg’ van 25 % opgeklommen, wat ik nooit had verwacht dat ik dat zou kunnen.
  Een aanrader voor iedereen!

 11. Hoewel ik pas komend weekeinde (zondag 6 mei) deelnemer ben van de AD6-lusjes, maakte ik afgelopen zondag 29 april al kennis met Laura en met mécanicien Rob.
  Ik had een uurtje daarvoor mijn achtervelg beschadigd door een gat in de weg tijdens een afdaling; er was niet lekker meer mee te rijden vooral remmen was heel vervelend door de “buts” in de velg
  Ik zag Rob bezig toen we door Trois Ponts reden en hij heeft me geweldig geholpen door ter plekke een nieuwe wielset voor me te monteren, zodat ik mijn (fiets)vakantie hier nog lekker kan rijden. Sublieme SUPER service. Heb nu al heel veel in komende zondag, tot dan! 🙂 🙂 🙂

 12. Afgelopen weekend, 28 & 29 april 2018, heb ik met 3 collega’s de door Laura georganiseerde lusjes gereden. 5 van de 6 én een daal-clinic. Wat was het super georganiseerd! Goed en duidelijk uitgepijld, mooie autoluwe routes en een fantastische service voor als er iets aan/met je fiets mankeerde. Het was zwaar, maar daarmee een supertraining voor de Alpe! Gelukkig was er het fijne terras waar je tussendoor kon neervallen voor een kop koffie, omelet of een croque.

  Deze lusjesweekenden zijn echt een aanrader in voorbereiding op de Alpe d’HuZes – maak er gebruik van!

 13. Voor het jongetje uit bocht 8.

  Alpe d’HuZes-2017.
  Tijdens het rijden van zo’n monstertocht als de Alpe d’HuZes kom je een keer op een moment dat je lijf wat begint te protesteren. Alles begint een beetje pijn te doen en de spieren vinden het welletjes, na tienduizenden omwentelingen berg-op. Ik ben bezig met de 5e klim en wil daarna nog de 6e doen, al zal dat lastig gaan. Op dat moment draai ik bocht 8 in. Ik kijk omhoog en zie op de met posters behangen rotswand een foto van een jongetje, zittend op zijn ziekenhuisbed. Kaal hoofd, slangetje in zijn neus. Maar met een levenslustige en ondeugende blik in zijn ogen. Via de poster moedigt hij ons na zijn dood aan: GO-GO-GO! Ik breek ter plekke. Fietsen kan ik dan niet meer. Huilend zwalk ik over de weg. Een paar honderd meter later hervind ik me enigszins. Voor jóu doe ik het!! En voor een ieder die jou nu moet missen. Al mijn ongemakken waren ineens weg.

  Ik ben blij met mijn prestatie: 6x deze berg op één dag beklommen (en nét bij het uitbreken van enorme hagelbuien en heftige onweer over de finish gekomen). Het is ook heel bijzonder en hartverwarmend om alle waardering hiervoor te krijgen. Maar het jongetje uit bocht 8 …; dát is pas echt Alpe d’HuZes!

  Beste Laura,

  Ik wil je danken voor je bijdrage aan het kunnen volbrengen van de Alpe d’HuZes. Het was zwaar maar ik ben de man met de hamer niet tegen gekomen. Als de tocht niet was afgebroken had ik nog een 7e klim kunnen doen. Ik wil je danken voor het trainingsweekend in de Ardennen en alle tips / adviezen die je me gegeven hebt. Dat was heel waardevol voor me. Het was een bijzondere en bovenal indrukwekkende ervaring. Ik vind het een voorrecht dat mijn lijf gezond is en deze prestaties aan kan. Maar, niet zonder de noodzakelijke steun van mensen om mij heen. En daar was jij er een van.

  Hartelijke groet,
  Ivo

 14. Hoi Laura,

  Wil je nogmaals bedanken voor de goede daal- en klimtraining! Heb genoten in Trois-Pont en kom er zeker nog een keer terug.

  Vooral de klimtraining vond ik top! Heeft me naast een goede manier van training, ook veel vertrouwen gegeven!

  Groetjes Thomas

 15. Hoi Laura,
  Alweer bijna twee weken geleden maar nog zeer vers in het geheugen!
  Bedankt dat ik heb mogen en kunnen deelnemen aan één van de ‘Ardennen-weekenden’ waar ik de nodige, praktische en nuttige tips en informatie heb gekregen.
  Ik fiets al lang en doe dit jaar voor de derde keer mee met Ad6 maar het blijkt ook hier weer dat je nooit te oud bent om te leren!!
  Wat zeker indruk op mij heeft gemaakt is de klimkrachttraining!!
  Ik pas deze nu constant toe (herhaaldelijk beklimmingen op de Posbank en Berg & Dal) en ik merk zeer duidelijk mijn spierkrachttoename!!
  Dit resulteert weer dat ik bij mijn laatste drie heftige trainingen het kleinste voorblad (van de triple) niet meer heb hoeven/willen (te) gebruiken.
  Hopelijk houd ik dat vol zodat ik met veel ‘reserve’ op 1 juni de Alpe d’Huez met ‘enig gemak’ kan beklimmen.
  Mijn benen voelen tot nu toe erg goed.

  In Tois Ponts vond ik het gezellig, gemoedelijk, vertrouwd en er heerste heel duidelijk een saamhorigheidsgevoel. Daar werken we natuurlijk allemaal aan mee maar bedankt voor de ‘organisatie’ hiervan.
  Het was een super weekend en wat heb ik genoten van dat ‘klimmetje’ van 25%: dat was zo gaaf en lekker!!

  Nogmaals Laura en bedankt en als alles meezit ben ik graag volgend jaar weer van de partij in Trois Ponts en omgeving.

  Lieve, sportieve groet.

  Wim.

 16. Ik wil je nog even bedanken voor het afgelopen weekend!
  We hebben echt een geweldige tijd gehad in Trois Ponts. Wat is het ongelooflijk mooi om daar te fietsen!
  Ideaal dat de lussen zo uitgezet zijn, perfect aangegeven en erg afwisselend.
  Ook de daaltraining was erg handig, zeker voor de dames uit mn team die pas sinds een maand of 2 op de racefiets zitten. We zijn zaterdag begonnen met die training en dat was gelijk te merken bij de lussen die we daarna gefietst hebben. Omdat zij wisten wat ze wel en niet moesten doen, kon ik zelf ook met een gerust hart afdalen (op mn eigen tempo), die meiden redden zich toen prima!
  Het fietsen daar was ook zeker een eyeopener voor hen want ze gaven na afloop wel toe dat ze het klimmen vooraf onderschat hadden en dat vermoedde ik al :-). Wijze les dus!

  Nogmaals bedankt voor je enthousiasme, het heeft ons een erg mooi weekend opgeleverd!!

 17. De zoveelste topper voor Team Naalden naar de TOP!
  Onze acties zijn voorbij…tijd om de focus volledig te richten op de fysieke voorbereiding voor Alpe d’HuZes. De ad6lusjes passen perfect in deze voorbereidingen. Wat in eerste instantie begon als een koude mistige zaterdag in Trois Ponts eindigde als een stralende dag met vele mooie en praktische ervaringen rijker! Laura Verhoeven verzorgde 2 zeer leerzame clinics waar Team Naalden naar de TOP zeker haar voordeel mee gaat doen! Echte eyeopeners die bij op sommige momenten onze wenkbrauwen deden fronzen. “En passant” werd o.a. de Stockeu geslecht en werd als toetje de Cote des Hezalles (steilste stuk 25%) “getopt”.
  Laura, namens Team Naalden naar de TOP hartelijk dank voor je prima uitleg! Ben je benieuwd naar hoe Team Naalden naar de TOP haar koers naar de top vaart, kijk dan op Facebook naalden naar de top.

 18. Wat een perfect uitgezet parcours. Alle 6 de lusjes zijn een uitstekende training voor de Alpdhuzes! Daarnaast ook nog verrast door de ervaring van de klim/krachtraining en de afdaling techniek met veel enthousiasme en drive gegeven door Laura en Evert! Top georganiseerd.

 19. Vrijdag 28-04: kettingbreuk op een klim van 25%, een geluk dat daar toevallig het team van de clinics aanwezig was met de mecanicien , fiets en ketting in orde gemaakt zodat ik mijn route weer kon vervolgen, Chapeau.
  Na 45 jaar wielerervaring moest ik ook nog wat leerzame en nuttige tips aanhoren, nooit te oud om te leren, een mooi Initiatief om renners die de bergen in gaan te voorzien van tips
  bedankt en succes met de clinics
  Theo

 20. Laura en team,

  Dankbaar dat ik afgelopen weekend in Trois-ponts ben geweest. Alles was super geregeld en dankzij de daalclinic durf ik nu ook bij nat wegdek fietsend naar beneden in plaats van lopend.

  Prachtige routes en geweldige persoonlijke aandacht.

  Groetjes Christel

 21. Laura,

  Hartelijk dank voor het prima weekend. Goede daal en klim kracht clinic, mooie routes, goed aangegeven en een gastvrij onthaal!
  Nogmaals bedankt!! 🙂

 22. Hoi Laura,

  Nogmaals dank voor de uitgebreide tips en trucs die we in Trois-ponts van je hebben mogen krijgen. Uitstekende organisatie en mooie routes. En niet onbelangrijk is de gemoedelijke sfeer die je weet neer te zetten.

 23. Hoi Laura,

  Bedankt voor de mooie trainingen en extra tips tijdens het Ride4Kids weekend in Trois Pont. De uitgezette routes waren prachtig om te fietsen. Al was het ook vaker harken 🙂
  Still a lot to do maar dat had ik ook verwacht.

 24. Hoi Laura,

  Het deelnemen aan Alpe de 6 lusjes is een erg positieve ervaring geworden. Natuurlijk de 6 lusjes, leuk, vermoeiend maar vooral prachtig om mee te maken, dank je voor deze mogelijkheid. De clinic was een eye opener. De tips en trucs die je vertelde heb ik nadien geoefend en wat een verademing om nu te dalen, wat een vertrouwen heb ik door jou gekregen in het afdalen! En wat een goede tip om alleen op het UITademen te letten!
  Op 2 juni ga ik vol vertrouwen de Alp op, met name door deze leerzame, leuke, gezellige en mooie klimdag!
  Dank je Laura! 🙂 🙂 🙂

 25. De afgelopen 3 jaar heb ik de Alpe d’HuZes steeds wandelend gedaan. Fietsen was niet mijn ding, al heb ik al wel 3 jaar een racefiets voor een stuk algehele conditie. Dit jaar wil ik mijn grens verleggen en de berg 1x oplopen, 1x fietsen en de laatste keer opnieuw lopen. In de achterliggende weken had ik wel besloten dat ik, als het die dag slecht weer zou zijn, ik zou afzien van het fietsonderdeel. Dat zou ik echt niet aandurven. Wonend in het vlakke land, vond ik het belangrijk om tips en tricks te ervaren mbt het klimmen. Met dat idee heb ik mij, samen met een aantal teamleden, opgegeven voor de AD6lusjes van afgelopen weekend. Zaterdag eerst een daalclinic en ’s midddags de klim/krachtclinic. Ik heb er enorm veel aan gehad, eerst een stukje theorie van Laura over hoe en wat, het aansnijden van bochten, het voeten werk, het afdalen in de beugels en toen het zelf gaan doen. Heel even heb ik moeten slikken toen ik voor het eerst een afdaling deed zonder mijn ogen maar dicht te doen :-). Wat voelde het goed om de tips van Laura toe te passen en te ervaren dat het echt hielp. Zo zijn we een uurtje bezig geweest. Ook de andere onervaren teamleden deelden mijn gevoel en mijn mening. Dus vol vertrouwen af dalen naar Trois Ponts voor de koffie, maar eerst langs de mecaniciens Jeroen en Rob om wat kleine aanpassingen te laten uitvoeren. ’s Middags even een half uurtje nog wat oefenen voordat we ’s middags zouden deelnemen aan de klim/krachtclinic. Dat viel mij in eerste instantie heel erg tegen. Ik heb wel de handicap dat ik niet fiets met spdpedalen. Ik durf dit niet aan. Het vastzitten aan mijn pedalen geeft mij een enorm gevoel van onveiligheid. Het feit dat mijn ene been, het andere been niet kan helpen neem ik dan graag voor lief. De kracht- en klimclinic was voor mij echt zoeken naar mijn mogelijkheden, wat voelde goed, wat kon ik. Ik heb de klim naar boven dus niet geheel staande kunnen volbrengen, maar ik kam wel boven en ook dit was voor mij een overwinning 🙂 De zondag werden we wakker met sneeuw en het was enorm koud. We lieten ons niet gek maken en reden toch naar Trois Ponts voor een klimmetje die dag. Uiteindelijk kunnen we straks op de berg ook te maken krijgen met slechte weersomstandigheden. Onderweg naar beneden kwamen we regelmatig terecht in een dikke sneeuwbui. We vroegen ons echt af, waar we in vredesnaam mee bezig waren. Gelukkig klaarde het ook zo weer op en na de koffie op de pedalen. Onderweg in ons lusje besloten we toch om rechtsomkeert te maken want het werd wel enorm grijs om ons heen. Dat bleek een goede beslissing te zijn want voor we 100 meter goed en wel aan de terugweg waren begonnen, kregen we de sneeuw- en hagelbuien vol over ons heen. Waar ik enkele weken daarvoor nog besloot om niet af te dalen als het op de Alpe slecht weer zou zijn, rechtte ik gisteren mijn rug, trok een lange neus tegen het slechte weer en daalde af vol vertrouwen samen met mijn teammaatje die ook zo bang was geweest om af te dalen………Trots kwamen we weer terug in Trois Ponts. Ik weet dat de berg straks zwaar gaat worden, maar ik weet dat ik hem aan kan. De balast van mijn angst heb ik op de hellingen van Trois Ponts achter gelaten met dank aan Laura, haar teammaat en de mecaniciens Jeroen en Rob.

 26. Allereerst heel hartelijk dank voor het uitzetten van de lusjes en het verzorgen van de clinics. Wij hebben ze als zeer nuttig en noodzakelijk ervaren. Verder wil ik mijn hoge waardering uitspreken voor jou en je team, het enthousiasme de inzet voor alle amateur bergbeklimmers is weergaloos.

  Nogmaals heel hartelijk dank,

  Remco en Naomi 🙂

 27. Bests Laura en friends,

  Heel hartelijk dank voor jullie geweldige en menselijke begeleiding gisteren. Getrainde maar toch onervaren fietsers, dat bleken we te zijn! Heel veel geleerd en dat gaat nu allemaal mee de berg op.
  De staande klim, zo langzaam mogelijk in mijn zwaarste versnelling vergeet ik nooit!

  Dalen, klimmen, teamwork. Persoonlijke aandacht en passie!
  En dan al die mensen daar in en om Trois Ponts met veelal het zelfde doel. Wat een hartelijkheid.

  Dank voor alles,

  Bert

 28. Beste Laura,

  Wat was het een top weekend (16/17 april). Veel geleerd. Vooral dat in de bergen fietsen iets heel anders is dan km maken op het vlakke land. Vooral je klimclinic heeft diepe indruk gemaakt. Nooit gedacht dat ik tot zo iets in staat zou zijn. Ik had gevoel dat ik de hele wereld aan kon!

  En dan al die mensen daar in en om Trois Ponts met veelal het zelfde doel. Wat een hartelijkheid.

  Ik ben nog steeds diep onder de indruk en ga aankomend weekend zeker weer!

  Tot zaterdag,

  Grzzz Ronald Ophorst

 29. Hoi Laura,

  Bedankt voor alle tips en de mooi uitgezette lusjes afgelopen weekend! Super geregeld allemaal en mooie routes! Echt een aanrader om aan deel te nemen om klimervaring op te doen en nog wat tips om je te verbeteren!
  Nu met vertrouwen richting de Alp op 2 juni! 😀

  Groetjes Elco

 30. Hoi Laura
  Afgelopen weekend zowel de daaltraining als de klimkrachttraining gedaan en 4 lusjes. Een must voor een ieder zoals ik die nog geen klimervaringen had. Super uitgezet heerlijke sfeer en een tomeloze super gemotiveerde inzet van Laura maakte het tot een prachtig weekend. Ook het feit dat een monteur ter beschikking is top. Op naar 2 juni en dan eens kijken hoe vaak we omhoog kunnen.
  🙂 bedankt namens Jos, Nick en Janny

 31. Hoi Laura,

  Dank je wel voor een fantastisch weekend in de Ardennen! Door jouw trainingen heb ik veel zelfvertrouwen gekregen op de fiets en blijk ik tot meer in staat te zijn dan ik dacht. De clinics zijn bijzonder nuttig en ik zou iedereen die de Ad6 doet aanraden eraan deel te nemen! Dank voor je inzet en enthousiasme!

  Groetjes, Marijke 🙂

 32. Hoi Laura,
  Bedankt voor je inzet het afgelopen weekend in Trois Pont,heel veel van opgestoken. Ga ik zeker wat aan hebben bij de beklimming van de Alp d’Huez.

 33. Hallo Laura,

  mede dankzij jouw training heb ik afgelopen 4 juni 2x de Alp d’Huez “bedwongen”. 3de keer wilde ik wel maar het werd rond de 40gr. en dat vond ik niet verantwoord.

  Bedankt voor de tips.

 34. Hoi Laura, heb drie keer de Alp bedwongen! Mede dankzij jouw super training in de Ardennen! Dank daarvoor! groet Emmie uit Zutphen

 35. in het weekend van 2 en 3 mei heeft ons groepje Alpe d’Huzes deelnemers meegedaan aan de clinic van Laura. Eerst de daaltraining en daarna de klimtraining. Vervolgens alles in praktijk gebracht met als apotheose de beklimming van de Rue de Hézalles. Met die rugzak aan ervaring en tips van Laura zijn we naar de Alpe afgereisd. …en wat heb ik 4 juni jl. een profijt gehad van de AD6 Lusjes. Ik kan een ieder deze clinic aanbevelen. Buiten dat het een geweldige omgeving is, is de training van Laura echt TOP !!. tot ziens, Anton, Zutphen

 36. Hoi Laura,

  Na het trainingsweekend van 2 en 3 mei ben ik vol vertrouwen afgereisd naar de Alpe d’Huez. En ondanks dat ik in het weekend ‘slechts’ 3 mooie lussen heb gefietst en de klimkrachttraining heb gevolgd, ben ik 3x omhoog gefietst zonder veel problemen.
  Wat mij betreft zijn de clinics een must voor iedereen die nog weinig klimervaring heeft! Hoop dat jullie dit nog vele jaren kunnen doen.

  Groet,
  Eric

 37. Hoi Laura,
  Na het zeer geslaagde trainingsweekend van 2 mei zijn we afgelopen weekend nog een keer terug geweest naar Trois-Ponts. Ook nu weer enorm genoten van de AD6 lusjes en vaak aan je gedacht.
  Enorm bedankt voor de leuke training in mei, het uitzetten van alle routes, maar vooral voor je enthousiasme en passie!

 38. Hoi Laura.
  Ik wil je nog bedanken voor de prachtige routes die je uitgezet hebt in de Ardennen.
  Mijn vrouw en ik hebben enorm genoten van de sfeer,
  de daaltraining en de hartelijkheid van jou en de technische man. Bedankt voor alle tips en ik ga vol goede moed de Alpe d’Huez beklimmen. Misschien tot ziens op de Alp.

 39. Hoi Laura,

  Bedankt voor de daaltraining en de klimtraining op 25 en 26 april. En de ondersteuning van de fietsenmaker.
  Jeroen en Jeroen hebben genoten.
  Zaterdag hadden we 85 km met 2000 hm en de volgende dag nog 50 km met 1200 hm.

  Veel geleerd en genoten van de omgeving.
  Op 5 mei zijn we op herhaling geweest en op hemelvaartsdag gaan we weer met een deel van ons team daar fietsen.

  Kortom bedankt voor jouw enthousiasme, expertise en de pittige maar leuke routes.

  Groeten Jeroen Postma en Jeroen Mol uit Helmond

 40. Wat heb ik genoten van deze bijzondere training; de AD6 lusjes in de Ardennen. Goed voor je zelfvertrouwen en opbouw van spierkracht! Wat met geen pen te beschrijven is, is de sfeer en het enthousiasme van jou en de mensen om je heen! Een echte aanrader als je op een bijzondere wijze klim en daal techniek eigen wilt maken op de racefiets!

  Lieve groet van Emmie uit Zutphen

 41. Lieve Laura,

  Heel erg bedankt voor het klimweekend en de klim-en daaltraining. Dankzij jouw goede tips en klimkrachttraining fietste ik nu wel zonder te stoppen de Stockeu en Thier de Coo op.
  Wij hebben heel erg genoten. Je betrokkenheid en enthousiasme waren heel erg aanstekelijk!
  Ook dank aan John voor alle tips over het afstellen van de fiets.

  Vanuit Asten, hartelijke groeten,
  Christa Alaert en Eric Douw van der Krap.

 42. Hoi Laura,

  Ik wil je nogmaals bedanken voor een geweldig weekend. Vooral de zaterdag was super! Heb heel veel opgestoken van jouw daal- en klimtrainingen. Geeft veel zelfvertrouwen en nog meer fietsplezier

  Zeker voor herhaling vatbaar!

  Groetjes uit Zutphen
  Anton Jansen

 43. Hoi Laura,

  Vandaag 2 mei de lusjes gereden. Was een prima training voor de alpe d huzes. Routes waren afwisselend en perfect uitgezet. Ook een compliment aan john voor de uitstekende service betreffende de fietsen.

  Groeten Wilbert

 44. Hey Laura,
  Afgelopen zaterdag, 25 april, met 6 man zeer leuke en leerzame clinic gehad van je. Ter voorbereiding op de Alpe d’HuZes. Prachtige omgeving en geweldig goed door jou uitgepijlde routes! De afsluiting van de dag met een Roquefort 10 was zo niet nog mooier en enorm gezellig.
  Dank voor de topdag!!
  Liefs van ons allen
  X Richard

 45. Hallo Laura
  Wij hebben afgelopen wekend met ons team ( Team 073) bij jou een clinics gehad en ondanks het slechte weer hebben we enorm veel geleerd en genoten wat een enorme gave ervaring hebben wij bij jou opgedaan echt helemaal super. Alle 6 de lussen en de clinics gefietst
  Bedankt en graag tot de volgende keer ik (wij) willen nog veel meer leren.

 46. Afgelopen weekend 5 van de 6 lussen in Trois Pont gefietst.
  Bedankt voor de super organisatie!
  Dit heeft echt meerwaarde voor een optimale voorbereiding!

 47. Hoi Laura,
  Ook dit jaar hebben we weer een heerlijk klimweekend gehad in de Ardennen met 8 meiden! Het was gezellig, leerzaam en soms ook slopend :-). Jouw krachttraining, daaltraining en tips onderweg zorgen ervoor dat wij zijn klaargestoomd voor de Dolomieten Marathon in juli.Veel dank wederom en tot snel,
  groetjes Marlon

 48. Beste Laura,

  Net als vorig jaar heb ik dit jaar, dankzij jouw ondersteuning, weer goed kunnen trainen! Mooie routes en lekker klimmen.

  Mijn dochter Lori heeft veel opgestoken van de daaltraining die je hebt gegeven!

  Kei bedankt en tot ziens!

  Groet, Toine

 49. Hoi Laura,
  Bedankt voor het geweldige weekend in Trois Ponts!! Voor ons de eerste ervaring met klimmen. Het was behoorlijk afzien. Wij hebben veel geleerd van je clinics. Laura, nogmaals bedankt voor alles :-).
  Groeten Petra en Gea (pink ladies)

 50. Hey Laura,

  Bedankt voor de leerzame zon(dag). De teamleden met weinig klim en daal ervaring hebben veel opgestoken van je clinics! Gelukkig ook met onze onfortuinlijke daler gaat het goed 🙂

  Groeten van het Alpe d’HuZes team van brandweer Mijdrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *