Voor het trainingsweekend Trois Ponts is een helm “op het hoofd” verplicht!
Je fietst op eigen risico, met gebruik van eigen materiaal en zorgt voor je eigen drinken, eten, vervoer en/of overnachting.
Zorg er voor dat je een reisverzekering hebt afgesloten die ook medische kosten in België en/of kosten voor repatriëring naar Nederland dekt.

Ieder rijdt zoveel lusjes, als hij of zij wil rijden op een dag, in eigen tempo!!
Het parkoers is uitgezet, verdwalen kan niet.

Op de dag zelf kan je je inschrijven voor de clinics. Vol is vol (maximaal 15 deelnemers per technische daaltraining en maximaal 40 per klim-krachttraining).

Deelname op eigen verantwoordelijkheid en risico!
Het parcours en de clinics zijn op alle dagen hetzelfde, behalve dat de tijden op zondag anders zijn. Zie document na aanmelding.
Verzamelpunt voor de fietsers: Bij de supermarkt Carrefour in het centrum van Trois-Ponts, waar ook de cafeetjes zijn. Uitleg en start parkoers is vanaf 8.30 tot 9.30 bij de supermarkt Carrefour in het centrum. Avenue Joseph Lejeune 3, 4980 Trois-Ponts, België Let op: NIET op het parkeerterrein van de supermarkt parkeren!!!

Zorg dat uw fiets goed in orde is. Zeker bij afdalingen met hoge snelheid is goed verzorgd materiaal een vereiste. Er is geen technische ondersteuning aanwezig. Bij gebreken of mankementen ben je aangewezen op de fietswinkels in de buurt van Trois-Ponts.
Vergeet je schoenen en helm niet!! En extra remblokjes (zeker nodig bij nat weer).
Neem eigen voeding mee. Maar ook genoeg te eten bij het café op de hoek te Trois Pont ( Brasserie du Vieux Pont)