Reacties


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Jan - 2013-05-06 11:24:23

Hoi Laura,

Wat is dit een leuk evenement. Wij zijn nu 2 zondagen geweest en hebben beste uit onze trainingen gehaald die 2 dagen. Prachtige klimmetjes en heerlijke afdalingen is genieten. Je hebt een fantastisch parcours neer gezet. De terrasjes zijn wel verleidelijk als je telkens weer terug komt bij het vertrekpunt. Zeker met het mooie weer van afgelopen zondag. Wij kwamen dit keer niet voor de terrassen, maar om serieus te trainen, en dat is gelukt.
Misschien is een weekend nog wel beter. Het op en neer rijden op één dag, na een flinke fietstraining, is best zwaar.
Volgend jaar zijn we weer van de partij, met hopelijk een nieuwe uitdaging.

Succes verder..

J&R

Grin

Gert Boomert - maandag 6 mei 2013

Laura, namens geheel Team Bondgenoten wil ik je bedanken voor een super trainingsweekend in Trois Ponts. Ook je persoonlijke benadering bij Johan en Johp was heel bijzonder en heeft een diepe indruk achtergelaten. Wij hebben heel veel geleerd van je,  dank daarvoor je bent een bijzondere vrouw, ik zal dit weekend niet snel vergeten... Gert Boomert.

Eric van Oorschot - donderdag 2 mei 2013

Beste Laura,

Hartelijk bedankt voor de heerlijke en onvergetelijke twee dagen in de Ardennen J. Mooie routes in een heerlijk ontspannen en gezellige sfeer. Perfect geregeld en heb goed kunnen trainen. Die klimkilometers zijn hard nodig.

Echt super !


Frank Hermans - donderdag 2 mei 2013

Ja die Laura kan dat! Betrokken, enthousiast en fanatiek. verheug me op komend weekend

Anja - 2013-05-02 16:08:52

Afgelopen weekend als wandelaar aanwezig geweest op het trainingsweekend in Trois Pont (manlief en vriend gaan fietsen in juni en ik ga wandelend de AD6 doen met een aantal lotsvriendinnen) Complimenten voor de organisatie. Zelfs ik, die in haar achtertuin zou kunnen verdwalen, kon zonder moeite de weg vinden van de verschillende parcoursen en heb, ondanks dat mijn knie mij het dalen niet in dank af nam, genoten op de zaterdag en zondag. Jullie enthousiasme was hartverwarmendGrin!!

Annemarie - donderdag 2 mei 2013

27 april 2013 - Beste Laura, ik heb je helaas niet persoonlijk ontmoet maar ik zag je druk in de weer vandaag. We hebben een topdag gehad en daar wilde ik je voor bedanken. Ik heb 2x lusje 6.1 gedaan en toen begaf mijn knie het. Morgen dus helaas niet meefietsen voor mij. Het dalen ging goed, dat viel me alles mee. Ik was onder de indruk hoe alles is georganiseerd. Je bent een topper. Ontzettend bedankt voor een mooie dag, ook natuurlijk voor iedereen om je heen die ons vandaag bijstonden. Annemarie en Milko

Bart Veerman - maandag 29 april 2013

Heb een geweldig weekend gehad. Dank voor dit geweldige initiatief Laura. Mooie routes, gevarieerd in zwaarte en steeds weer terug in het cafeetje om even bij te komen. Ik heb afgezien, maar enorm genoten. Zeker ook door de geweldige sfeer.
Hartelijk dank!

Bart


Pascal Putman - zondag 28 april 2013

Laura, 
Namens team Evy bedankt voor een fantastisch klimweekend in Trois Ponts! Nog een paar weken trainen en dan is het zover. De ervaringen van dit weekend helpen ons, ons doel te verwezenlijken. Thanx!! www.teamevy.nl
Hendrik - 2013-04-24 08:53:24

Hoi Laura,
Ik hoop aanstaande zaterdag ook aanwezig te zijn, heb er veel zin  in en heb al mijn moet verzameld om daar te gaan fietsen. Hoop jou daar te ontmoeten en veel van je te leren. Voor mijn is dit een nieuwe ervaring, ik fiets nog niet zo lang vanaf januari 13 dus geen ervaring met bergen en dalen. Alvast bedankt voor al de voorbereidingen en de tips. 

Bart - zaterdag 20 april 2013

Een heel leuk initiatief Laura! Ik ga a.s. weekend mee fietsen in de Ardennen. Op vrijdag rijd ik vanuit Rotterdam die kant op en op zondagavond weer terug. Is er iemand die mee wil rijden? Is beter voor het milieu en hopelijk ook nog gezellig.

Groet

Bart

John Hickox-Zofietsje - dinsdag 2 april 2013

Toppie Laura! je hebt jouw passie voor het fietsen aan reeds vele mensen weten over te dragen. Fietsen voor een goede doel is jou nieuwste passie (reeds 7 jaar). Met Ad6lusjes ga je nog meer mensen een plezier in fietsen leren te kennen. Suc6! en cu in the mountains.

Rene Eenhoorn - maandag 25 maart 2013

Laura, de site ziet er prachtig uit en is inspirerend. Ik heb enorm zin in het weekend in de Ardennen en hoop je daar te ontmoeten.  

Yda Smets - 2013-03-19 15:16:40

Gave site, Laura!
En voor de AD6'ers: de lusjes rond Trois-Ponts zijn een ideale training in een schitterend gebied! Het fietsen daar was een topervaring voor mij.

Succes en veel plezier allemaal,
Yda

Suzy - 2013-03-18 22:39:21

Heb nu al zin in het eerste trainingsweekend! Altijd gezellig en altijd genoeg mensen van je eigen niveau om een lus mee te fietsen, zo leer je je eigen grenzen kennen en verleggen! Tot gauw lieve Laura!

Gerrit - 2013-03-18 22:29:34

Super gaaf Laura!
De dagen, liefst weekenden in Trois Ponts zijn bijzonder.
Bijzonder mooi gebied om te fietsen, prachtig!
Bijzonder mooi om samen met ander Alpe d'HuZessers of Ride4Kidsers dit te doen.
Bijzonder mooi om elkaar te ontmoeten, ervaringen en verhalen te delen.
En super gaaf om dit met Laura te doen, een bijzonder mooi mens... <3

Rob van der Hoog - 2013-03-18 19:46:15

Wat een leuke reacties allemaal! En Laura verdient het. We kennen elkaar al wat jaartjes en kennen elkaars wel en wee een beetje. Laura wil mij dan laten praten met mijn spiegel, maar zo ver ben ik nog niet.....We gaan er een leuk weekend van maken Laura! Ik kijk er naar uit.

Herman (Heco) - woensdag 13 maart 2013

Eindelijk is het dan zover en na 1996 bij ons voor het eerst op
de fiets te zijn gestapt en van 1996 tot 2007 allerlei cyclo's te hebben gewonnen, de laatste was die van Eddy Merckx. Hierna kon ik je bij Leontien van Moorsel onderbrengen weer een stapje hoger, ca. een half jaar en toen vond je het wel mooi genoeg in het dameswielren-wereldje.
In 2006 was je bij de geboorte van de Alpe d'HuZes met 66 mensen en ging 6x naar boven en heb je dit 5 jaar gedaan. Sinds 2011 Ride4kids en nu weer een nieuwe episode met een eigen website. TOPPIE je clubcoach xxx.

Rodney Kersten - dinsdag 12 maart 2013

Wat een leuke site Laura!! Keep up the good work!

Ruud Voets - 2013-03-11 22:27:52

Een gemis als je er niet bij bent! Een genot als je fietsend mensen ontmoet! Een must als je meedoet aan Alpe d'Huzes of  Pyreneeën Challenge! Laura een kanjer die je niet gauw zult vergeten!
Chapeau! Wat een leuke site!

Douwe - 2013-03-11 22:07:01

Ziet er fantastisch en professioneel uit

DouwGrin

Frank Hermans - 2013-03-11 21:59:46

Hele leuke weekenden, waarbij er veel van Laura en elkaar wordt geleerd. 

Piet van Oosten - maandag 11 maart 2013

Ook voor onervaren rotten Grin lijkt het mij leerzaam en gezien het doel om Alpe d`HuZes te rijden waarschijnlijk ook wel noodzakelijk. Site ziet er trouwens super uit!

Sam Pitzalis - maandag 11 maart 2013

ga en geniet met en dankzij Laura, het is helemaal top en zelfs voor ervaren rotten leerzaam en sowieso ook naderhand beregezellig! 

Jim Kassenberg - maandag 11 maart 2013

Ik kan het iedereen die in training is voor Alpe d'HZes aanraden. Altijd goed uitgepijld, mooie routes en leuk om alvast je medestrijders te ontmoeten.

< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende >