AD6Lusjes

AD6inhetklein 

Datums ad6lusjes zijn bekend voor 2019: weekend van 20-21 April en 27-28 April !!

Inschrijving is vanaf heden mogelijk!

AD6LUSJES is niet zo maar een initiatief. Als Alpe d'HuZesser van het 1ste uur organiseer ik sinds 2006 verantwoord fietsen voor het goede doel, door middel van het geven van clinics en het uitzetten van een Alpe d'HuZes waardig parkoers (de 6 lusjes).

De clinics (technische daaltraining en klimkrachttraining) worden gegeven ter voorbereiding op fondsenwervende evenementen als Alpe d’HuZes en Ride4Kids. Lees bij reacties de ervaringen van de deelnemers.

Met de ervaring van het fietsen in de bergen (en heuvelachtig terrein) helpen wij via deze clinics iedereen zijn of haar doelstellingen te bereiken. Niets is mooier om samen iets voor anderen te doen. Voor anderen die het niet meer kunnen!

Ik heb ervaring in topsport wielrennen en in topsport team- en clubverband en ervaring in het praktijkveld als ex-fysio-therapeut.

Daarmee is het overbrengen van praktijkervaring, door het geven van tips, uitleg en het samen fietsen voor zowel beginnende als gevorderde sporters het dankbaarste dat wij kunnen doen.

Met sportieve groeten,

  Laura Verhoeven & friends

 

 

  Waar komt de passie vandaan? kijk hier

 

  Lees het verslag van Douwe: de AD6-clinics 2013!!!

 

  en een videoverslag van Dave Gaal en de Bondgenoten

 

 

 

 

 

GOEDE DOELEN

klik op logo voor info:

SPONSORS


FitYourBike