Doel

Als Alpe d’HuZes veteraan van het eerste uur (in 2006, om 6 over 6, startten wij toen met 66 deelnemers de eerste Alpe d’HuZes) en als enthousiast promotor van Ride4kids, kom ik veel in contact met recreatieve fietsers die hun inspanning combineren met fundraising voor goede doelen. Veel van deze fietsers zijn helaas niet goed getraind noch goed voorbereid op deze vaak zware inspanning. Passie en fanatisme zijn vaak de redenen dat men toch slaagt in zijn of haar doelstelling. Omdat het beter moet en meer verantwoord kan, organiseer ik sinds 2006 fietsclinics. Deze clinics zijn voor veel fietsers de start van hun succesvolle deelname aan Alpe d’HuZes of Ride4kids. Doel is dus: beter leren klimmen en afdalen op een verantwoorde manier. 

AD6lusjes biedt clinics aan fietsers, waarbij de aandacht ligt op klimmen en technisch dalen. Leer je lichaam kennen, je krachten te verdelen en uiteindelijk het resultaat te verbeteren. Aan de clinics kun je alleen, samen, als team deelnemen. De trainning is voor fietsers. Je fietst op eigen risico, met gebruik van eigen materiaal en zorgt voor je eigen drinken, eten, vervoer en/of overnachting. 

Zorg er wel voor dat je een reisverzekering hebt afgesloten die ook medische kosten in België en/of kosten voor repatriëring naar Nederland dekt. 

GOEDE DOELEN

klik op logo voor info:

SPONSORS

Pilot

FitYourBike