Reacties


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Bert Arets - zondag 24 april 2016

Bests Laura en friends,

Heel hartelijk dank voor jullie geweldige en menselijke begeleiding gisteren. Getrainde maar toch onervaren fietsers, dat bleken we te zijn! Heel veel geleerd en dat gaat nu allemaal mee de berg op.
De staande klim, zo langzaam mogelijk in mijn zwaarste versnelling vergeet ik nooit!

Dalen, klimmen, teamwork. Persoonlijke aandacht en passie!
En dan al die mensen daar in en om Trois Ponts met veelal het zelfde doel. Wat een hartelijkheid.

Dank voor alles,

Bert
Ronald Ophorst - 2016-04-19 21:36:58

Beste Laura,

Wat was het een top weekend (16/17 april). Veel geleerd. Vooral dat in de bergen fietsen iets heel anders is dan km maken op het vlakke land. Vooral je klimclinic heeft diepe indruk gemaakt. Nooit gedacht dat ik tot zo iets in staat zou zijn. Ik had gevoel dat ik de hele wereld aan kon!

En dan al die mensen daar in en om Trois Ponts met veelal het zelfde doel. Wat een hartelijkheid.

Ik ben nog steeds diep onder de indruk en ga aankomend weekend zeker weer!

Tot zaterdag,

Grzzz Ronald Ophorst

Elco van de Weerdhof - dinsdag 19 april 2016

Hoi Laura,

Bedankt voor alle tips en de mooi uitgezette lusjes afgelopen weekend! Super geregeld allemaal en mooie routes! Echt een aanrader om aan deel te nemen om klimervaring op te doen en nog wat tips om je te verbeteren!
Nu met vertrouwen richting de Alp op 2 juni! :D

Groetjes Elco

Jos van Zuylen - 2016-04-18 22:14:55

Hoi Laura
Afgelopen weekend zowel de daaltraining als de klimkrachttraining gedaan en 4 lusjes. Een must voor een ieder zoals ik die nog geen klimervaringen had. Super uitgezet heerlijke sfeer en een tomeloze super gemotiveerde inzet van Laura maakte het tot een prachtig weekend. Ook het feit dat een monteur ter beschikking is top. Op naar 2 juni en dan eens kijken hoe vaak we omhoog kunnen.
Grin bedankt namens Jos, Nick en Janny

Marijke - 2016-04-18 21:59:14

Hoi Laura,

Dank je wel voor een fantastisch weekend in de Ardennen! Door jouw trainingen heb ik veel zelfvertrouwen gekregen op de fiets en blijk ik tot meer in staat te zijn dan ik dacht. De clinics zijn bijzonder nuttig en ik zou iedereen die de Ad6 doet aanraden eraan deel te nemen! Dank voor je inzet en enthousiasme!

Groetjes, Marijke Grin

Lies Lagendijk - 2016-04-18 18:18:12

Hoi Laura,
Bedankt voor je inzet het afgelopen weekend in Trois Pont,heel veel van opgestoken. Ga ik zeker wat aan hebben bij de beklimming van de Alp d'Huez.

Paul Rijksen - 2015-06-18 12:34:55

Hallo Laura,

mede dankzij jouw training heb ik afgelopen 4 juni 2x de Alp d'Huez "bedwongen". 3de keer wilde ik wel maar het werd rond de 40gr. en dat vond ik niet verantwoord.

Bedankt voor de tips.

Emmie - 2015-06-10 20:38:59

Hoi Laura, heb drie keer de Alp bedwongen! Mede dankzij jouw super training in de Ardennen! Dank daarvoor! groet Emmie uit Zutphen

Anton Jansen - 2015-06-10 12:43:31

in het weekend van 2 en 3 mei heeft ons groepje Alpe d'Huzes deelnemers meegedaan aan de clinic van Laura. Eerst de daaltraining en daarna de klimtraining. Vervolgens alles in praktijk gebracht met als apotheose de beklimming van de Rue de Hézalles. Met die rugzak aan ervaring en tips van Laura zijn we naar de Alpe afgereisd. ...en wat heb ik 4 juni jl. een profijt gehad van de AD6 Lusjes. Ik kan een ieder deze clinic aanbevelen. Buiten dat het een geweldige omgeving is, is de training van Laura echt TOP !!. tot ziens, Anton, Zutphen

Eric - 2015-06-08 14:49:40

Hoi Laura & friends,

Na het trainingsweekend van 2 en 3 mei ben ik vol vertrouwen afgereisd naar de Alpe d'Huez. En ondanks dat ik in het weekend 'slechts' 3 mooie lussen heb gefietst en de klimkrachttraining heb gevolgd, ben ik 3x omhoog gefietst zonder veel problemen.
Wat mij betreft zijn de clinics een must voor iedereen die nog weinig klimervaring heeft! Hoop dat jullie dit nog vele jaren kunnen doen.

Groet,
Eric

Lisette - 2015-05-29 10:02:34

Hoi Laura,
Na het zeer geslaagde trainingsweekend van 2 mei zijn we afgelopen weekend nog een keer terug geweest naar Trois-Ponts. Ook nu weer enorm genoten van de AD6 lusjes en vaak aan je gedacht.
Enorm bedankt voor de leuke training in mei, het uitzetten van alle routes, maar vooral voor je enthousiasme en passie!

Steffen Zantingh - 2015-05-13 18:22:53

Hoi Laura.
Ik wil je nog bedanken voor de prachtige routes die je uitgezet hebt in de Ardennen.
Mijn vrouw en ik hebben enorm genoten van de sfeer,
de daaltraining en de hartelijkheid van jou en de technische man. Bedankt voor alle tips en ik ga vol goede moed de Alpe d'Huez beklimmen. Misschien tot ziens op de Alp.

Jeroen Postma - donderdag 7 mei 2015

Hoi Laura,

Bedankt voor de daaltraining en de klimtraining op 25 en 26 april. En de ondersteuning van de fietsenmaker.
Jeroen en Jeroen hebben genoten.
Zaterdag hadden we 85 km met 2000 hm en de volgende dag nog 50 km met 1200 hm.

Veel geleerd en genoten van de omgeving.
Op 5 mei zijn we op herhaling geweest en op hemelvaartsdag gaan we weer met een deel van ons team daar fietsen.

Kortom bedankt voor jouw enthousiasme, expertise en de pittige maar leuke routes.

Groeten Jeroen Postma en Jeroen Mol uit Helmond

Emmie Renting - 2015-05-05 21:05:58

Wat heb ik genoten van deze bijzondere training; de AD6 lusjes in de Ardennen. Goed voor je zelfvertrouwen en opbouw van spierkracht! Wat met geen pen te beschrijven is, is de sfeer en het enthousiasme van jou en de mensen om je heen! Een echte aanrader als je op een bijzondere wijze klim en daal techniek eigen wilt maken op de racefiets!

Lieve groet van Emmie uit Zutphen

Christa Alaert - 2015-05-04 13:47:28

Lieve Laura,

Heel erg bedankt voor het klimweekend en de klim-en daaltraining. Dankzij jouw goede tips en klimkrachttraining fietste ik nu wel zonder te stoppen de Stockeu en Thier de Coo op.
Wij hebben heel erg genoten. Je betrokkenheid en enthousiasme waren heel erg aanstekelijk!
Ook dank aan John voor alle tips over het afstellen van de fiets.

Vanuit Asten, hartelijke groeten,
Christa Alaert en Eric Douw van der Krap.

Anton Jansen - 2015-05-04 12:37:08

Hoi Laura,

Ik wil je nogmaals bedanken voor een geweldig weekend. Vooral de zaterdag was super! Heb heel veel opgestoken van jouw daal- en klimtrainingen. Geeft veel zelfvertrouwen en nog meer fietsplezier

Zeker voor herhaling vatbaar!

Groetjes uit Zutphen
Anton Jansen

Wilbert - 2015-05-02 20:01:19

Hoi Laura,

Vandaag 2 mei de lusjes gereden. Was een prima training voor de alpe d huzes. Routes waren afwisselend en perfect uitgezet. Ook een compliment aan john voor de uitstekende service betreffende de fietsen.

Groeten Wilbert

Richard - donderdag 30 april 2015

Hey Laura,
Afgelopen zaterdag, 25 april, met 6 man zeer leuke en leerzame clinic gehad van je. Ter voorbereiding op de Alpe d'HuZes. Prachtige omgeving en geweldig goed door jou uitgepijlde routes! De afsluiting van de dag met een Roquefort 10 was zo niet nog mooier en enorm gezellig.
Dank voor de topdag!!
Liefs van ons allen
X Richard

Wim de Bont - 2015-04-28 10:59:39

Hallo Laura
Wij hebben afgelopen wekend met ons team ( Team 073) bij jou een clinics gehad en ondanks het slechte weer hebben we enorm veel geleerd en genoten wat een enorme gave ervaring hebben wij bij jou opgedaan echt helemaal super. Alle 6 de lussen en de clinics gefietst
Bedankt en graag tot de volgende keer ik (wij )willen nog veel meer van de leren ?

Frank - 2015-04-27 22:25:06

Afgelopen weekend 5 van de 6 lussen in Trois Pont gefietst.
Bedankt voor de super organisatie!
Dit heeft echt meerwaarde voor een optimale voorbereiding!

Marlon Hoogervorst - 2014-06-16 21:23:52

Hoi Laura,
Ook dit jaar hebben we weer een heerlijk klimweekend gehad in de Ardennen met 8 meiden! Het was gezellig, leerzaam en soms ook slopend Grin. Jouw krachttraining, daaltraining en tips onderweg zorgen ervoor dat wij zijn klaargestoomd voor de Dolomieten Marathon in juli.Veel dank wederom en tot snel,
groetjes Marlon

Toine - maandag 12 mei 2014

Beste Laura,

Net als vorig jaar heb ik dit jaar, dankzij jouw ondersteuning, weer goed kunnen trainen! Mooie routes en lekker klimmen.

Mijn dochter Lori heeft veel opgestoken van de daaltraining die je hebt gegeven!

Kei bedankt en tot ziens!

Groet, ToinePetra en Gea - 2014-05-11 20:46:17

Hoi Laura,
Bedankt voor het geweldige weekend in Trois Ponts!! Voor ons de eerste ervaring met klimmen. Het was behoorlijk afzien. Wij hebben veel geleerd van je clinics. Laura, nogmaals bedankt voor alles Grin.
Groeten Petra en Gea (pink ladies)

Brandweer Mijdrecht - 2014-05-07 20:11:50

Hey Laura,

Bedankt voor de leerzame zon(dag). De teamleden met weinig klim en daal ervaring hebben veel opgestoken van je clinics! Gelukkig ook met onze onfortuinlijke daler gaat het goed Grin

Groeten van het Alpe d'HuZes team van brandweer Mijdrecht

Tijs Paijmans - dinsdag 6 mei 2014

Hoi Laura 
Super georganiseerd en erg leuke lusjes met de bekende klimmetjes. Van tijd tot tijd hard werken en percentages boven de 20%.
We hebben er van genoten. 
Tijs