Doel

Als Alpe d’HuZes veteraan van het eerste uur (in 2006, om 6 over 6, startten wij toen met 66 deelnemers de eerste Alpe d'HuZes) en als enthousiast promotor van Ride4kids, kom ik veel in contact met recreatieve fietsers die hun inspanning combineren met fundraising voor goede doelen. Veel van deze fietsers zijn helaas niet goed getraind noch goed voorbereid op deze vaak zware inspanning. Passie en fanatisme zijn vaak de redenen dat men toch slaagt in zijn of haar doelstelling. Omdat het beter moet en meer verantwoord kan, organiseer ik sinds 2006 fietsclinics. Deze clinics zijn voor veel fietsers de start van hun succesvolle deelname aan Alped’HuZes of Ride4kids. Doel is dus: beter leren klimmen en veiliger afdalen op een verantwoorde manier. 

AD6lusjes biedt non-profit clinics aan fietsers, waarbij de aandacht ligt op klimmend sporten en veilig technisch dalen. Leer uw lichaam kennen, uw krachten te verdelen en uiteindelijk uw resultaat te verbeteren. Aan de clinics kun je alleen, samen, als groep of team deelnemen. De trainning is voor zowel fietsers. Omdat wij de kosten laag houden, geen bedrijf zijn of willen worden en het non-profit beginsel hanteren bent u niet onze gast maar fietsen wij met u mee. U fietst uiteraard op eigen risico, met gebruik van eigen materiaal en zorgt voor uw eigen drinken, eten, vervoer en/of overnachting. Wij zorgen ervoor dat tijdens de clinics zo mogelijk een mecanicien beschikbaar is om reparaties (indien nodig) te kunnen verrichten. Ook de mecanicien (net als wij) ontvangen geen beloning en doen dit 100% vrijwillig (op onkosten dekking na). Materiaalkosten voor uw fiets worden uiteraard door de deelnemers ter plekke contant betaald!

Zorg er wel voor dat u een reisverzekering heeft afgesloten die ook medische kosten in België en/of kosten voor repatriëring naar Nederland dekt, dit alles uiteraard uit voorzorg. 

Is er sprake van een team-aanmelding, dan dient de teamcaptain tijdens de clinic de gegevens van zijn teamleden bij zich te dragen.

GOEDE DOELEN

klik op logo voor info:

SPONSORS